1. wasmachines
  2. Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing op onze pagina.

Specificaties Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens HomeConnect, Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens intelligentDosing, Siemens smartFinish

Energieklasse

A-20%

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,5 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

82,57 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

De Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing zorgt ervoor dat het wasmiddel automatisch gedoseerd wordt voor een waslading van 9 kilogram. Hierdoor kun je de was opsparen van een hele week en blijft je kleding langer mooi, omdat je precies de juiste hoeveelheid wasmiddel toevoegt. Deze wasmachine is zeer energiezuinig, zelfs als je maar een kleine was draait. Een halfvolle trommel is binnen één uur schoon met de powerSpeed 59' functie. Met de Home Connect app kun je op afstand een programma kiezen voor deze wasmachine uit de iQ700 serie. Je kunt de wasmachine dus eenvoudig bedienen met je smartphone. Als je een hekel hebt aan strijken, dan is de smartFinish stoomfunctie ideaal voor jou. Met deze functie kun je tot wel 5 overhemden stomen en worden de meeste kreukels verminderd. Zo bespaar je tijd en ben je snel klaar met strijken. Daarnaast is er ook een anti-vlekkenfunctie beschikbaar, waarmee je gemakkelijk olie, rode wijn en tomatensaus kunt verwijderen als je vaak knoeit. Met de Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing wasmachine wordt wassen een stuk makkelijker en efficiënter. Met de automatische dosering van het wasmiddel en de verschillende handige functies, zoals powerSpeed 59', smartFinish en anti-vlekken, wordt jouw wasgoed altijd perfect schoon. Bovendien kun je de wasmachine op afstand bedienen met de Home Connect app, waardoor je nog meer gemak en controle hebt over.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi, omdat intelligentDosing je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Je wast een halve belading schoon binnen 59 minuten met het snelprogramma powerSpeed 59'. Dankzij de smartFinish stoomfunctie, die kreukels vermindert, ben je sneller klaar met strijken.

Minpunten
  • De stoomfunctie is ongeschikt om muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

De Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,8 cm

De Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing heeft de energieklasse A-20%. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens HomeConnect, Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens intelligentDosing, Siemens smartFinish. 

De Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing weegt 82,57 kg.