1. wasmachines
  2. Hoover HWE4 47AMBS/1-S

Hoover HWE4 47AMBS/1-S

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Hoover HWE4 47AMBS/1-S op onze pagina.

Specificaties Hoover HWE4 47AMBS/1-S

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 48 cm diepte

Gewicht

63 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Hoover HWE4 47AMBS/1-S

De Hoover HWE4 47AMBS/1-S is een innovatieve wasmachine die niet alleen je kleding grondig schoonmaakt, maar ook energie bespaart. Met een energieklasse A-label is deze wasmachine zeer energiezuinig en kan het tot wel € 290,- besparen op je energierekening gedurende de levensduur van het apparaat. Met een vulgewicht van 7 kilogram is deze wasmachine ideaal voor kleine wasjes, zoals kleding voor één persoon. De Hoover HWE4 47AMBS/1-S biedt een scala aan programma's om aan al je wasbehoeften te voldoen. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig het gewenste programma selecteren, of het nu gaat om katoen, wol of sportkleding. Voor extra hygiëne bij het wassen van babykleertjes kun je het anti-allergie programma selecteren. Dit programma wast op een temperatuur boven de 60 graden Celsius, waardoor bacteriën en allergenen, zoals dierenharen en pollen, effectief worden verwijderd. Daarnaast kun je dit programma ook gebruiken voor handdoeken en beddengoed. Met het snelprogramma kun je zelfs een halfvolle trommel binnen één uur schoon krijgen, ideaal voor de momenten waarop je snel schoon wasgoed nodig hebt. En als je een hekel hebt aan strijken, hoef je je geen zorgen te maken. Met de stoomfunctie kun je kreukels verminderen, waardoor je kleding er gladder uitziet zonder dat je hoeft te strijken. Kortom, de Hoover HWE4 47AMBS.

Pluspunten
  • Dankzij de borstelloze Eco-Power Inverter motor ervaar je minder trillingen. Met de Active Steam stoomfunctie worden kreukels en muffe geurtjes verminderd door stoom. Met het anti-allergieprogramma verwijder je bacteriën, dierenharen en pollen door langer op hoge temperatuur te wassen.

Minpunten
  • Deze wasmachine heeft een lager vulgewicht van 7 kilogram in vergelijking met vergelijkbare modellen. Met een diepte van 53 centimeter is het niet mogelijk om je droger met behulp van een tussenstuk op de wasmachine te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Hoover HWE4 47AMBS/1-S

De Hoover HWE4 47AMBS/1-S heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 48 cm

De Hoover HWE4 47AMBS/1-S heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Hoover HWE4 47AMBS/1-S is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Hoover HWE4 47AMBS/1-S is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Met de Hoover HWE4 47AMBS/1-S heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor].

De Hoover HWE4 47AMBS/1-S heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Hoover HWE4 47AMBS/1-S geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Hoover HWE4 47AMBS/1-S weegt 63 kg.