1. wasmachines
  2. AEG LF62CW84 ProSense

AEG LF62CW84 ProSense

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG LF62CW84 ProSense op onze pagina.

Specificaties AEG LF62CW84 ProSense

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,7 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 57,7 cm diepte

Gewicht

68,5 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de AEG LF62CW84 ProSense

Met de AEG LF62CW84 bespaar je niet alleen energie tijdens het wassen, maar ook geld. Dankzij de energieklasse A bespaar je ongeveer € 290,- over de gehele levensduur van de wasmachine. Met een vulgewicht van 8 kilogram heb je voldoende ruimte voor zowel kleine als grote ladingen wasgoed, zoals je beddengoed. Maar het beste van alles is dat je bij kleine wasjes niet meer water en energie verbruikt dan nodig is, dankzij de handige ProSense beladingssensor. Deze slimme sensoren stellen de wastijd nauwkeurig in, waardoor je favoriete kleding langer mooi blijft. De AEG LF62CW84 biedt maar liefst 10 verschillende wasprogramma's, zodat je altijd het juiste programma kunt kiezen voor je zijden blouses, wollen truien en katoenen kleding. Daarnaast is de wasmachine voorzien van een zelfreinigende wasmiddellade, waardoor jij minder tijd kwijt bent aan schoonmaken en de machine langer fris blijft. Met deze wasmachine hoef je je dus geen zorgen meer te maken over het verspillen van energie en geld. Geniet van schone en frisse kleding, terwijl je tegelijkertijd het milieu en je portemonnee spaart.

Pluspunten
  • De beladingssensor van ProSense past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid was. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Dankzij de zelfreinigende wasmiddellade is er minder onderhoud nodig.

Minpunten
  • Het heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de AEG LF62CW84 ProSense

De AEG LF62CW84 ProSense heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 57,7 cm

De AEG LF62CW84 ProSense heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG LF62CW84 ProSense is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG LF62CW84 ProSense is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG LF62CW84 ProSense heeft de volgende gebruiksgemak opties: Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG LF62CW84 ProSense heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense. 

De AEG LF62CW84 ProSense geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG LF62CW84 ProSense weegt 68,5 kg.