1. wasmachines
  2. Siemens WT43H200NL

Siemens WT43H200NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WT43H200NL op onze pagina.

Specificaties Siemens WT43H200NL

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens AutoDry, Siemens iSensoric

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 64,3 cm diepte

Gewicht

45,7 kg

Aansluitwaarde

625 W

Omschrijving van de Siemens WT43H200NL

Met de Siemens WT43H200NL droog je gemakkelijk kleine ladingen wasgoed. Met een droogcapaciteit van 7 kilogram is er genoeg ruimte voor het wasgoed van één persoon. Deze droger biedt maar liefst 15 verschillende droogprogramma's, waardoor je altijd het perfecte programma kunt kiezen voor jouw kledingstukken. Of je nu een overhemd, dons of wol wilt drogen, er is altijd een geschikt programma beschikbaar. Het Extra Snel 40' programma is perfect voor het snel drogen van kleine ladingen. Hiermee kun je binnen korte tijd je favoriete shirt weer aantrekken. De geavanceerde iSensoric sensoren zorgen ervoor dat het programma automatisch wordt aangepast aan elke droogbeurt. Hierdoor hoef je nooit langer te drogen dan nodig is, wat tijd en energie bespaart. Bovendien heeft deze droger energieklasse A++, waardoor je ook nog eens tot wel €130,- per jaar kunt besparen op energiekosten. Kortom, met de Siemens WT43H200NL droog je je wasgoed efficiënt, energiezuinig en snel.

Pluspunten
  • Het iSensoric systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt door middel van warmte- en vochtigheidssensoren. Met het Extra snel 40' programma kun je een kleine lading wasgoed in slechts 40 minuten drogen. Dankzij de topklasse bouwkwaliteit gaat de wasdroger relatief lang mee.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, daarom is onderhoud nodig. Het heeft geen smartFinish functie om kreukels in je kleding te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WT43H200NL

De Siemens WT43H200NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,3 cm

De Siemens WT43H200NL heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WT43H200NL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WT43H200NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WT43H200NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Siemens WT43H200NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens AutoDry, Siemens iSensoric. 

De Siemens WT43H200NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WT43H200NL weegt 45,7 kg.