1. wasmachines
  2. AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus op onze pagina.

Specificaties AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG AbsoluteCare, AEG ProSense

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

89 cm hoogte, 64 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

51,5 kg

Aansluitwaarde

700 W

Omschrijving van de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus is niet alleen een energiebesparende warmtepompdroger, maar ook een veilige optie voor het drogen van je donzen dekbed. Met deze A+++ droger hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten, aangezien je over de levensduur van het apparaat gemiddeld tot wel € 1.545,- bespaart. Het handige display maakt het eenvoudig om het juiste programma te kiezen, of het nu gaat om gemixte was, dekbedden of donsjassen. Wat deze droger echt onderscheidt, is de 3D sensor die je wasgoed van binnen en buiten scant, waardoor het gelijkmatig wordt gedroogd. Dit betekent dat je al je katoenen en synthetische kleding tegelijk kunt drogen, zonder je zorgen te maken over ongelijkmatige droging. Bovendien zorgt deze innovatieve technologie ervoor dat je favoriete winterjas mooi in model blijft, omdat de veertjes zacht blijven en niet beschadigd raken. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je een grote lading beddengoed of handdoeken tegelijk drogen, wat je veel tijd en moeite bespaart. En dankzij de ProSense beladingssensor hoef je je geen zorgen te maken over het verspillen van energie bij een kleine was. Deze slimme droger past het programma automatisch aan op de belading, waardoor je altijd efficiënt droogt en energie bespaart.

Pluspunten
  • Dankzij het AbsoluteCare Plus systeem droogt je wasgoed gelijkmatig en blijft de stof zacht door de 3D-scan. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je in één keer een grote lading beddengoed drogen. Met een maximale droogtijd van 199 minuten droog je sneller dan een gemiddelde warmtepompdroger met dit vulgewicht.

Minpunten
  • Sluit de droger niet direct aan op de waterafvoer zonder de bijgeleverde afvoerslang

    .

    Koop deze slang apart.

Veelgestelde vragen over de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus

De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 89 cm
Breedte 64 cm
Diepte 63,8 cm

De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG AbsoluteCare, AEG ProSense. 

De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG TR959M4C AbsoluteCare Plus weegt 51,5 kg.