1. wasmachines
  2. AEG LR75CCW94 ProSteam

AEG LR75CCW94 ProSteam

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG LR75CCW94 ProSteam op onze pagina.

Specificaties AEG LR75CCW94 ProSteam

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG Care app, AEG ProSense, AEG ProSteam

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,7 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 63,1 cm diepte

Gewicht

74,5 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de AEG LR75CCW94 ProSteam

Met de AEG LR75CCW94 ProSteam bespaar je kostbare tijd aan strijken dankzij de geavanceerde stoomfunctie. De ProSteam technologie zorgt ervoor dat kreukels in je kleding en beddengoed worden verminderd aan het einde van het wasprogramma, waardoor je minder tijd hoeft door te brengen achter een strijkplank. Deze wasmachine heeft een royale capaciteit van 9 kilogram, waardoor je grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt wassen. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is de mogelijkheid om hem te verbinden met de AEG Care app via je wifi-netwerk. Met behulp van deze handige app kun je het ideale wasprogramma voor jouw kledingstukken ontdekken en ontvang je meldingen wanneer de wascyclus is voltooid. Dit is vooral handig als je even boodschappen moet doen of als je wasmachine zich op zolder bevindt. De AEG Care app biedt je een ongekende controle over je wasroutine en maakt het wassen van je kleding nog gemakkelijker en efficiënter. De AEG LR75CCW94 ProSteam is de perfecte metgezel voor drukke huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare wasmachine die hen helpt tijd te besparen en de kwaliteit van hun kleding te behouden. Met zijn krachtige ProSteam functie en slimme connectiviteitsopties biedt deze wasmachine een ongeëvenaarde waservaring. Investeer vandaag nog in de AEG LR75CCW94 ProSteam en geniet van moeiteloos schoon en kreukv.

Pluspunten
  • Met de ProSteam stoomfunctie fris jij jouw kleding op en heb je minder strijkwerk. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen automatische wasmiddeldosering om de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de AEG LR75CCW94 ProSteam

De AEG LR75CCW94 ProSteam heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 63,1 cm

De AEG LR75CCW94 ProSteam heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG LR75CCW94 ProSteam is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG LR75CCW94 ProSteam is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG LR75CCW94 ProSteam heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG LR75CCW94 ProSteam heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG Care app, AEG ProSense, AEG ProSteam. 

De AEG LR75CCW94 ProSteam geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG LR75CCW94 ProSteam weegt 74,5 kg.