1. wasmachines
  2. Siemens WM14VM75NL

Siemens WM14VM75NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WM14VM75NL op onze pagina.

Specificaties Siemens WM14VM75NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,2 cm diepte

Gewicht

81,9 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WM14VM75NL

Met de Siemens WM14VM75NL wasmachine kun je binnen 59 minuten een halve trommel volledig schoonwassen. Dit is ideaal voor wanneer je snel je sportkleding of feestoutfit wilt opfrissen. Het powerSpeed 59' programma zorgt ervoor dat je kleding grondig wordt gereinigd in een mum van tijd. Deze wasmachine is voorzien van iSensoric technologie, waardoor de vuilgraad in je wasgoed wordt geanalyseerd en het programma automatisch wordt aangepast. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect schone was, zonder dat je zelf de instellingen hoeft aan te passen. De ruime trommel biedt voldoende plaats voor een flinke lading beddengoed of handdoeken. Wat deze Siemens wasmachine extra bijzonder maakt, is dat de sensoren het water- en energieverbruik aanpassen op basis van de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaar je energie en gaat je favoriete T-shirt of overhemd langer mee. Bovendien is deze wasmachine ook nog eens erg stil, waardoor je geen last hebt van harde geluiden tijdens het thuiswerken of je welverdiende nachtrust. Kortom, de Siemens WM14VM75NL is een praktische en efficiënte wasmachine die je kleding snel en grondig reinigt, terwijl je energie bespaart en geniet van een rustige omgeving.

Pluspunten
  • De iSensoric-sensoren meten de mate van vuilheid van je was en passen het water- en energieverbruik hierop aan. Met het powerSpeed 59'-snelprogramma was je een halve lading schoon in 59 minuten. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om automatisch wasmiddel en wasverzachter te doseren. Heeft geen stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WM14VM75NL

De Siemens WM14VM75NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

De Siemens WM14VM75NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WM14VM75NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WM14VM75NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WM14VM75NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WM14VM75NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric. 

De Siemens WM14VM75NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WM14VM75NL weegt 81,9 kg.