1. wasmachines
  2. Miele WSA 033 WCS

Miele WSA 033 WCS

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele WSA 033 WCS op onze pagina.

Specificaties Miele WSA 033 WCS

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

80 kg

Aansluitwaarde

2100 W

Omschrijving van de Miele WSA 033 WCS

De Miele WSA 033 WCS is een perfecte keuze voor individuen die zorg willen dragen voor hun kleding. Dankzij de SoftCare trommel met honingraatstructuur blijft je favoriete outfit langer mooi. Deze wasmachine biedt maar liefst 12 verschillende programma's, waaronder speciale programma's voor wol, fijne was en jeans. Met de handige CapDosing wascapsules gebruik je precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor je delicate kledingstukken, zoals je wollen truien of zijden blouses. Plaats eenvoudigweg één capsule in de zelfreinigende wasmiddellade en geniet van een perfecte wasbeurt. Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige wascapsules, kun je natuurlijk ook je eigen favoriete wasmiddel gebruiken. Dankzij de geavanceerde koolborstelloze ProfiEco motor geniet je van een stille waservaring. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 74 decibel kun je de was doen terwijl je comfortabel in de aangrenzende kamer aan het vergaderen bent. De Miele WSA 033 WCS is perfect afgestemd op de behoeften van individuele gebruikers die waarde hechten aan de verzorging van hun kleding, terwijl ze genieten van de gemakken van een hoogwaardige wasmachine.

Pluspunten
  • Naast je eigen wasmiddel kun je gebruik maken van CapDosing wascapsules die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Je hebt minder last van trillingen en geluid dankzij de koolborstelloze ProfiEco motor. Dankzij de zachte honingraatstructuur van de SoftCare trommel blijft je wasgoed langer mooi.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos, waarmee je je wasmiddel automatisch kunt doseren. Beschikt niet over PowerWash 2.0, waarmee je je wasgoed binnen 49 minuten schoon kunt wassen.

Veelgestelde vragen over de Miele WSA 033 WCS

De Miele WSA 033 WCS heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele WSA 033 WCS heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele WSA 033 WCS is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele WSA 033 WCS is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele WSA 033 WCS heeft de volgende gebruiksgemak opties: Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Miele WSA 033 WCS heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Miele WSA 033 WCS geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele WSA 033 WCS weegt 80 kg.