1. wasmachines
  2. AEG TR85CW84 AbsoluteCare

AEG TR85CW84 AbsoluteCare

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG TR85CW84 AbsoluteCare op onze pagina.

Specificaties AEG TR85CW84 AbsoluteCare

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG AbsoluteCare, AEG ProSense, AEG SensiDry

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

48 kg

Aansluitwaarde

900 W

Omschrijving van de AEG TR85CW84 AbsoluteCare

Met de AEG TR85CW84 warmtepompdroger blijft je kleding langer mooi. Dankzij de innovatieve AbsoluteCare technologie weet deze droger precies welk soort was er in de trommel zit en past hier de trommelbewegingen op aan. Zo kun je met een gerust hart je favoriete lingerie en wollen trui drogen, wetende dat ze langer meegaan. Maar dat is niet alles - AbsoluteCare herstelt ook de waterdichtheid van je outdoorkleding, waardoor je altijd beschermd bent tegen de elementen. Met een capaciteit van 8 kilogram biedt deze droger voldoende ruimte voor het wasgoed van 2 tot 3 personen. Zelfs een kleine was kan probleemloos gedroogd worden in de trommel. Dankzij de slimme sensoren meet de TR85CW84 precies hoeveel was er in de trommel zit en hoe vochtig deze is, waarna het programma automatisch stopt. Op deze manier ben je verzekerd van een optimaal droogresultaat, zonder dat je zelf de droogtijd hoeft in te schatten. Met maar liefst 12 verschillende programma's biedt deze droger voor ieder type kledingstuk de juiste behandeling. Of je nu beddengoed, katoen of sportkleding wilt drogen, de TR85CW84 heeft altijd de juiste instellingen om jouw kleding optimaal te verzorgen. Kies voor gemak en kwaliteit met de AEG TR85CW84 warmtepompdroger en geniet langer van je favoriete kledingstukken.

Pluspunten
  • Het AbsoluteCare systeem past zich aan op elk type was door de droogtemperatuur en draaisnelheid aan te passen, waardoor je kleding langer mooi blijft. Met een maximale droogtijd van 154 minuten behoort het tot de snelheidsklasse 'snel', waardoor je relatief snel droogt. Met een bouwkwaliteit in de middenklasse gaat de wasdroger langer mee dan een droger in de basisklasse.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, dus onderhoud blijft noodzakelijk.

Veelgestelde vragen over de AEG TR85CW84 AbsoluteCare

De AEG TR85CW84 AbsoluteCare heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

De AEG TR85CW84 AbsoluteCare heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG TR85CW84 AbsoluteCare is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG TR85CW84 AbsoluteCare is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG TR85CW84 AbsoluteCare heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor.

De AEG TR85CW84 AbsoluteCare heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG AbsoluteCare, AEG ProSense, AEG SensiDry. 

De AEG TR85CW84 AbsoluteCare geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG TR85CW84 AbsoluteCare weegt 48 kg.