Top 10 slimme stekkers - Beste slimme stekker van 2024

Laatst bijgewerkt: 15 apr. 2024

Met technologische vooruitgang worden vloeren steeds moeilijker om schoon te houden. Gelukkig zijn er veel slimme stekkers die het schoonmaken van de vloer effectief en eenvoudig kunnen maken. Maar welke slimme stekker is de beste? Voor degenen die op zoek zijn naar antwoorden is er goed nieuws. Onze team van experts heeft een vergelijking gemaakt van de top 10 slimme stekker. Met behulp van deze vergelijking kunt u de beste slimme stekker kiezen die aan uw specificaties voldoet. Door aandacht te besteden aan enkele belangrijke eigenschappen zoals ontwerp, bruikbaarheid, prijs en gewicht hebben we de beste slimme stekker uit verschillende klassen gehaald. U kunt hierdoor een slimme stekker kiezen uit het dure en goedkope segment, afhankelijk van uw budget. Lees verder om de top 10 slimme stekker voor 2023 te bekijken.

Ben je op zoek naar een geschikte slimme stekker? Bij huisuitdetoekomsttips.nl zit je goed. Onze kenners hebben een top 10 gemaakt van de best geteste slimme stekkers die momenteel te koop zijn. In deze vergelijking van vele diverse slimme stekkers hebben we aandacht besteed aan enkele belangrijke producteigenschappen van de vele slimme stekkers. Enkele voorbeelden zijn het ontwerp, de bruikbaarheid, de prijs en het gewicht. Ter vergelijking hebben we slimme stekkers uit verschillende prijscategorieën bekeken. Je vindt hier slimme stekker uit het dure en goedkope segment. Lees verder om de gehele top 10 van goede slimme stekkers van  2024 te zien.

Top 10 slimme stekkers test

Door vele diverse slimme stekkers te vergelijken hebben onze kenners een top 10 samen kunnen stellen van de beste slimme stekkers. Deze top 10 is gemaakt om je een beter overzicht te geven van alle mogelijke slimme stekkers op de markt waaruit je kunt kiezen. Als je een geschikte slimme stekker voor jezelf in onze top 10 vindt, koop deze dan bij onze vertrouwde partner. Veiligheid is altijd onze topprioriteit. Daarom werken wij alleen met webshops die een goede naam hebben en waarmee wij al geruime tijd een samenwerking hebben. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige aankoop. Als een van de slimme stekker uit onze top 10 jou heeft overtuigd kun je deze rechtstreeks bij onze partner bestellen door op de button onder de productomschrijving te klikken.

TP-Link Tapo P100 Slimme Stekker

Met de TP-Link Tapo P100 Slimme Stekker Smart Plug 4 stuks WiFi Stopcontact geniet u van een geavanceerde, intelligente bediening van kleine apparaten. De stekkers zijn superslim en makkelijk te installeren, zodat u binnen enkele minuten kunt genieten van de volledige functionaliteit. U kunt de slimme stekkers controleren via uw mobiele apparaat en het slimme thuisnetwerk. Zo kunt u op afstand uw apparaten bedienen, met inbegrip van het inschakelen en uitschakelen van lampen, het aanpassen van de temperatuur van uw verwarming en het bedienen van uw airconditioner. Met deze slimme stekkers hoeft u zich geen zorgen meer te maken over vergeten apparaten. U kunt de stekkers instellen op een tijdschema, zodat uw apparaten automatisch worden ingeschakeld of uitgeschakeld wanneer u dat wilt. Bovendien worden de stekkers geleverd met een energieverbruiksmonitor, waarmee u precies kunt zien hoeveel energie uw apparaten verbruiken. Met de TP-Link Tapo P100 Slimme Stekker Smart Plug 4 stuks WiFi Stopcontact kunt u uw kleine apparaten eenvoudig bedienen en energie besparen. Geniet van een geavanceerde, slimme partner voor al uw kleine apparaten!

TP-Link Tapo P110 Slimme Stekker

De TP-LINK Tapo P110 slimme stekker is een uitkomst voor mensen die hun energieverbruik in de gaten willen houden en hun apparaten willen beveiligen. De slimme stekkers verbinden je apparaten met je thuisnetwerk, waardoor je deze op afstand kunt bedienen. Dit betekent dat je vanuit elke locatie in de wereld je stopcontacten kunt aan- en uitzetten. Daarnaast is het energieverbruik gemakkelijk te beheren dankzij de energiebesparingstimer. Je kunt hiermee een tijdschema instellen voor je apparaten, waardoor je zeker weet dat je nooit een vergeten lamp of tv aan hebt staan. Je kunt zelfs een melding krijgen als er stroom verbruikt wordt. De stekkers zijn klein van formaat, waardoor je aangrenzende stopcontacten gemakkelijk kunt blijven gebruiken. Dit maakt de TP-LINK Tapo P110 slimme stekker perfect voor het regelen van je energieverbruik, het beveiligen van je apparaten én het besparen van energie.

Smartify Slimme Stekker

De Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter is een uitstekende oplossing voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en efficiënte manier om hun apparaten te verbeteren. Met dit product kun je gemakkelijk al je apparaten slim maken. Het is uitgerust met een tijdschakelaar, waardoor je je apparaten met één druk op de knop kunt inschakelen of uitschakelen. Je kunt ook een energieverbruiksmeting uitvoeren om te zien hoeveel stroom je verbruikt. Het product is ook uitgerust met een 2,4GHz Wifi-verbinding, waardoor je je apparaten kunt bedienen vanaf elk apparaat met internettoegang. Je kunt je apparaten ook bedienen met je stem, waardoor het makkelijker wordt om ze in te stellen of te bedienen. Het product is ook veilig om te gebruiken omdat het beveiligd is met een wachtwoord en een encryptie. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over ongewenste toegang. Al met al is de Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en betrouwbare manier om hun apparaten te verbet.

Philips Hue Smart plug

Met de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland maak je jouw bestaande verlichting eenvoudig slim. De stekker heeft een klein formaat en is voorzien van een extra aan/uit-schakelaar aan de bovenkant. Zo kan je jouw verlichting eenvoudig bedienen via je smartphone of zelfs met je stem. Je verbindt de Philips Hue Slimme stekker eenvoudig met het stopcontact en sluit hier je bestaande verlichting op aan. Met de Philips Hue app kan je je verlichting eenvoudig in- en uitschakelen, maar je kan ook timers instellen. Wil je nog meer mogelijkheden aan de verlichting toevoegen? Dan maak je verbinding met de Philips Hue Bridge. Hiermee kan je je verlichting nog meer personaliseren. De Philips Hue Slimme stekker is geschikt voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Zo kan je jouw verlichting overal slim maken!

Nu populair:

 

Slimme Stekker WiFi Met energiemete

Met de slimme stekker WiFi met energiemeter 16A heb je altijd de controle. Deze stekker is voorzien van een WiFi-verbinding, waardoor je de stekker op afstand kunt bedienen met een smartphone of tablet. Je hoeft hiervoor geen extra hub aan te schaffen. De slimme stekker is uitgerust met een energiemeter die je real-time informatie geeft over het stroomverbruik. Hiermee kun je het stroomverbruik van je apparaten meten en inzicht krijgen in je energieverbruik. De stekker heeft een vermogen van 16A en is eenvoudig te installeren. Je kunt de stekker bedienen met je telefoon of tablet, waardoor je inzicht krijgt in wat er aan energie wordt verbruikt. Ook kun je de stekker uitschakelen vanaf afstand als je dit wilt. De slimme stekker WiFi met energiemeter 16A is dus een handige oplossing voor iedereen die energie wil besparen en controle wil houden over het stroomverbruik.

Iqonic Slimme Stekker

De Iqonic slimme stekker is de perfecte oplossing voor het automatiseren van jouw woning. De slimme stekker is eenvoudig te installeren via de gratis SmartLife app. Ook krijg je met deze app een duidelijk overzicht van hoeveel stroom jouw apparaten per dag en per maand verbruiken. Met de handige tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma’s voor jouw lampen, zo heb je ook als je op vakantie bent de zekerheid dat jouw huis nog steeds goed beveiligd is. En met de slimme stekker bedien jij je lampen ook nog eens met je stem, want de stekker is volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Met de Iqonic slimme stekker maak je jouw woning met een paar simpele stappen slim. De slimme stekker heeft een laadvermogen van 16A en is verkrijgbaar in een set van 4 stuks. Zo kun je ook jouw andere apparaten gemakkelijk automatiseren met de slimme stekker. De slimme stekker is ideaal voor het maken van een slimme woning.

PuroTech Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa.

De PuroTech® Slimme Stekker is het ideale hulpmiddel om jouw woning geautomatiseerd te maken. Met deze voordeelverpakking van 4 stuks ben je helemaal klaar om je woning slim te maken. De stekkers zijn eenvoudig aan te sluiten op jouw lampen en deze zijn daarna te bedienen met de gratis Smart Life App. Voor de verbinding met je lampen is geen aparte hub meer nodig. Daarnaast is er ook een energiemeter meegeleverd waarmee je gemakkelijk inzicht krijgt in het energieverbruik. Om het geheel compleet te maken, is er ook een tijdschakelaar in de verpakking. Hiermee maak je automatische aan/uit programma’s voor jouw lampen. Zo heb je altijd het juiste licht bij thuiskomst of ben je gerust op vakantie, omdat de lampen toch automatisch aan/uit schakelen. En wanneer je liever met je stem bedient, dan is dat ook geen enkel probleem. De PuroTech® Slimme Stekkers zijn volledig compatibel met Amazon Alexa en Google Home.

SEC24 HAS880V2 2x Slimme stekker WiFi plug met digitale timer 16A- Tijdschakelaar Energie besparing Werkt met Google.

SEC24 HAS880V2 is een slimme stekker met een digitale timer die je gemakkelijk kunt bedienen met je smartphone of tablet. De stekker is geschikt voor 16A stroom en kan worden gebruikt voor het aansluiten van elektrische apparaten zoals lampen, ventilatoren, airconditioners, haardrogers en meer. De stekker heeft een ingebouwde timer waarmee je je apparatuur op afstand kunt bedienen. Je kunt zelfs de timing instellen voor het aan- en uitschakelen van de stekker. Dankzij de geïntegreerde WiFi-verbinding kun je de stekker ook met Google Home of Amazon Alexa bedienen, waardoor je de stekker met je stem kunt aan- en uitzetten. Dit is een zeer handige functie die je helpt bij het besparen van energie. Bovendien is het eenvoudig om de stekker te installeren en te bedienen. Er is geen extra apparaat of software nodig. Dit maakt het een uiterst gemakkelijk en effectief product.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | IP44 | 3680 W | Randaarde stekker Type F (CEE 7/7) | -5 40 °C | Android™ IOS.

De Nedis SmartLife Smart Stekker biedt een verbluffende gebruikservaring en biedt je de mogelijkheid om eenvoudig vanaf afstand elk apparaat buitenshuis te bedienen. Door deze draadloze stekker aan te sluiten en je smartphone of tablet te verbinden met je Wi-Fi-router, kun je elk apparaat buitenshuis bedienen. De stekker is IP44-gecertificeerd, waardoor je er zeker van kunt zijn dat het een stevige, waterdichte verbinding heeft. Dankzij de 3680 W vermogen is deze stekker in staat om stroom te leveren aan zware apparatuur zoals tuin- of landschapsverlichting, zwembadpompen, tuin- of landschapsverwarming en meer. De stekker is voorzien van een CEE 7/7-type F-aansluiting met een -5 40 graden Celsius temperatuurbereik. Dankzij deze aansluiting kun je apparaten aansluiten die in de buitenlucht worden gebruikt. De stekker is compatibel met Android™ en IOS, waardoor je altijd op de hoogte bent van de stekkerstatus en je de stekker kunt bedienen met je smartphone of tablet. Met de Nedis SmartLife Smart Stekker kun je genieten van de voordelen van draadloos stroomverbruik en het gemak van bediening, waardoor je het.

TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Smart Plug Wifi Stopcontact Energiebewaking.

Met de TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Smart Plug Wifi Stopcontact Energiebewaking kunt u apparaten op afstand bedienen met uw smartphone. U hoeft niet thuis te zijn om de lampen aan te doen of om uw elektrische apparaten uit te schakelen. U kunt ook energie besparen door uw apparaten te vergelijken met de energiebesparingsoverzichten die de Tapo app biedt. De Tapo P115 Smart Plug is ontworpen om uw levensstijl te ondersteunen. U kunt bijvoorbeeld automatisch uw lampen aanzetten als het donker wordt of uw apparaten uitschakelen als u niet thuis bent. U kunt ook uw gezin beschermen door remote monitoring: als uw huis onverwacht wordt verlaten, ontvangt u een melding op uw smartphone. De Tapo P115 Slimme Stekker is ook voorzien van een kinderbeveiliging, waardoor uw kinderen niet per ongeluk uw apparaten aan- of uit kunnen zetten. De Tapo P115 Smart Plug is een eenvoudige manier om uw levensstijl te verbeteren en uw gezin te beschermen. Met de Tapo app kunt u de energiebesparingsoverzichten bekijken en uw apparaten op afstand bedienen, waardoor u kostbare tijd kunt besparen.

Conclusie slimme stekkers vergelijking

Kortom, de top 10 producten die we hebben gespecificeerd, zijn een goede leidraad. Doe gerust wat research en vergelijk de producten, zodat je zeker weet dat je de slimme stekker krijgt die precies bij jouw behoeften past. Als er een andere slimme stekker is die beter bij je past, dan kies je deze. Wij hopen dat je de slimme stekker vindt die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Ons slotwoord over de 10 beste slimme stekkers

Heb je de perfecte slimme stekker voor jezelf gevonden? Of ben je nog niet overtuigd van de juiste keuze voor jezelf? Als je vragen hebt over de slimme stekkers vergelijking, neem dan gerust contact met ons op. Het kan zijn dat er geen slimme stekker bij zit die bij je past. Natuurlijk willen we dat de nieuwe slimme stekkers iedereen tevreden stellen maar we weten ook dat smaken verschillen. Daarom is het altijd aan te raden om zelf ook slimme stekkers met elkaar te vergelijken. Uiteindelijk kan alleen jij beslissen welke slimme stekker het beste bij jou past.

Veelgestelde vragen over de slimme stekkers

Na onze slimme stekkers vergelijking is voor ons de best geteste slimme stekker deze TP-Link Tapo P100 Slimme Stekker. Maar het zijn allemaal goede slimme stekkers dus als de nummer 1 niet de beste voor jou is, prima. Je zal sowieso een goede slimme stekker kopen als je er een uit onze top 10 koopt.


Onze reviews over de best geteste slimme stekkers zijn onafhankelijk en betrouwbaar. De top 10 is gebaseerd op basis van onze eigen slimme stekkers test en is niet beïnvloed door merken of bedrijven.

Als je een slimme stekker uit onze top 10 hebt gekozen, zie je onderaan de productomschrijving een button die je doorverwijst naar de webwinkel van bol.com. Hier kun je de door jou gekozen slimme stekker kopen.

Disclaimer: Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een slimme stekker koopt, ontvangen wij daarvoor een kleine commissie.

Picture of Thomas
Thomas

Mijn naam is Thomas en ik heb altijd een passie gehad voor de nieuwste technologie en innovatieve producten. Als kind was ik gefascineerd door gadgets en computers, en ik kon urenlang doorbrengen met het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en functies. Om mijn kennis te delen en anderen te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen, besloot ik mijn ervaringen en meningen vast te leggen in de vorm van reviews.

Gepubliceerd op: 13 apr. 2024

  1. Huishoudelijke artikelen
  2. slimme stekker

Inhoudsopgave