1. wasmachines
  2. LG GC3V409N5

LG GC3V409N5

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze LG GC3V409N5 op onze pagina.

Specificaties LG GC3V409N5

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

LG AI DD, LG Direct Drive, LG Steam, LG ThinQ

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 56,5 cm diepte

Gewicht

70 kg

Aansluitwaarde

2400 W

Omschrijving van de LG GC3V409N5

De LG GC3V409N5 is een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A, waardoor je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Bovendien is deze wasmachine fluisterstil, waardoor je hem gerust 's nachts kunt laten draaien zonder gestoord te worden. De koolborstelloze Direct Drive motor zorgt ervoor dat het geluidsniveau beperkt blijft tot maximaal 71 decibel, waardoor je kunt genieten van een rustige nacht. Met een vulgewicht van maar liefst 9 kilogram biedt deze wasmachine voldoende ruimte voor al je beddengoed. Daarnaast beschikt het over een speciaal stoomprogramma, waarmee je je kleding extra schoon kunt wassen. Dit programma verwijdert niet alleen bacteriën en allergenen, maar is ook perfect voor mensen met een gevoelige huid of allergieën voor bijvoorbeeld dierenharen of pollen. Bovendien biedt de LG GC3V409N5 verschillende programma's aan, zoals speciale programma's voor donsdekens, sportkleding en fijne was. Wat deze wasmachine echt uniek maakt, is de AI DD motor. Deze motor past automatisch de instellingen aan op basis van de stof, waardoor je favoriete outfits langer mooi blijven. Wol en zijde worden op deze manier optimaal beschermd, zodat je ze met een gerust hart kunt wassen. Kies voor de LG GC3V409N5 en geniet van een energiezuinige, stille en efficiënte waservaring.

Pluspunten
  • Het Steam+ programma haalt pollen en dierenharen weg, waardoor je huidirritatie afneemt en je babykleertjes hygiënisch schoon wast. De AI DD motor detecteert de zachtheid van de stof en past de trommelbewegingen hierop aan. Dankzij de koolborstelloze Direct Drive motor heb je minder hinder van trillingen en geluid.

Minpunten
  • Heeft geen TurboWash om een halve belading in 59 minuten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de LG GC3V409N5

De LG GC3V409N5 heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 56,5 cm

De LG GC3V409N5 heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de LG GC3V409N5 is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze LG GC3V409N5 is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de LG GC3V409N5 heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, [Beladingssensor].

De LG GC3V409N5 heeft de volgende merkspecifieke functies: LG AI DD, LG Direct Drive, LG Steam, LG ThinQ. 

De LG GC3V409N5 geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De LG GC3V409N5 weegt 70 kg.