1. wasmachines
  2. Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash

Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash op onze pagina.

Specificaties Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble, Samsung QuickDrive

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 68 cm diepte

Gewicht

79 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash

Met de Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash heb jij de volledige controle over je wasbeurten, zelfs op afstand, dankzij de SmartThings-functie. Je kunt je wasmachine bedienen met je telefoon, waardoor je bijvoorbeeld een melding ontvangt zodra de was klaar is. Dit is vooral handig als je wasmachine op de bovenverdieping staat en je zelf op de bank zit te ontspannen. Met de QuickDrive-technologie wordt het doen van de was ook nog eens veel sneller. De speciale plaat achterin de Q-drum trommel draait in tegenovergestelde richting ten opzichte van de trommel zelf. Hierdoor wordt de wastijd tot wel 50 procent verkort en bespaar je tegelijkertijd tot 20 procent energie. Maar dat is nog niet alles. Met de innovatieve EcoBubble-technologie van Samsung, kun je je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon wassen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee, omdat je bespaart op energiekosten. En laten we de handige AddWash-functie niet vergeten. Heb je ooit wel eens de wasmachine aangezet en vervolgens een natte handdoek gevonden die je was vergeten toe te voegen? Met AddWash is dit probleem verleden tijd. Je kunt gemakkelijk kledingstukken of andere items toevoegen via de speciale deur, zelfs nadat het wasprogramma al is gestart. Dus of het nu gaat om een vergeten sok of een shirt dat je per ongeluk hebt laten liggen, je kunt het altijd nog.

Pluspunten
  • Met QuickDrive kun je je kleding extra energiezuinig wassen en tot wel 2 keer sneller dan normaal. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. Met EcoBubble wordt je kleding zelfs op lage temperaturen hygiënisch schoon gewassen dankzij schuimbellen.

Minpunten
  • Je moet zelf handmatig je wasmiddel doseren, omdat het niet beschikt over Autodose.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash

De Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 68 cm

De Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble, Samsung QuickDrive. 

De Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW80T854ABT QuickDrive AddWash weegt 79 kg.