1. wasmachines
  2. Beko WTV8716XBWST SteamCure

Beko WTV8716XBWST SteamCure

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Beko WTV8716XBWST SteamCure op onze pagina.

Specificaties Beko WTV8716XBWST SteamCure

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Beko HomeWhiz, Beko SteamCure

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84 cm hoogte, 60 cm breedte, 59 cm diepte

Gewicht

71 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de Beko WTV8716XBWST SteamCure

De Beko WTV8716XBWST SteamCure is niet zomaar een wasmachine. Met zijn stille werking en energiezuinige koolborstelloze ProSmart motor is dit de ideale metgezel voor jouw thuiskantoor. Met de energieklasse A bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar draag je ook bij aan een duurzamer milieu. Deze wasautomaat biedt maar liefst 15 verschillende programma's, zodat zowel grote als kleine wasjes moeiteloos worden gereinigd. Of het nu gaat om beddengoed, overhemden of delicate kledingstukken, deze machine kan het allemaal aan. En maak je geen zorgen over hardnekkige vlekken op je favoriete shirt. De SteamCure stoomfunctie zorgt ervoor dat het vuil beter losweekt voordat je de kleding wast. Met het StainExpert programma worden zelfs de meest voorkomende vlekken, zoals koffie, rode wijn en make-up, moeiteloos verwijderd. Dus na een gezellige borrel met vrienden of een heerlijk diner bij familie, hoef je je geen zorgen te maken over vlekken op je kleding. En dankzij de handige smartphone-connectiviteit kun je altijd en overal in de gaten houden wanneer je wasgoed klaar is om uit de machine gehaald te worden. Met de Beko WTV8716XBWST SteamCure haal je niet alleen een efficiënte wasmachine in huis, maar ook een partner die je kleding weer stralend schoon maakt, zelfs na de meest uitdagende situat.

Pluspunten
  • Dankzij de koolborstelloze ProSmart motor heb je minder last van trillingen en geluid. Met de SteamCure stoomfunctie kun je vlekken voorbehandelen en heb je minder strijkwerk. Met StainExpert kun je de 24 meest voorkomende vlekken verwijderen, zoals koffie en make-up.

Minpunten
  • Door het ontbreken van AutoDose doseer je je wasmiddel en wasverzachter handmatig.

Veelgestelde vragen over de Beko WTV8716XBWST SteamCure

De Beko WTV8716XBWST SteamCure heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84 cm
Breedte 60 cm
Diepte 59 cm

De Beko WTV8716XBWST SteamCure heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Beko WTV8716XBWST SteamCure is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Beko WTV8716XBWST SteamCure is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Beko WTV8716XBWST SteamCure heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, [Beladingssensor].

De Beko WTV8716XBWST SteamCure heeft de volgende merkspecifieke functies: Beko HomeWhiz, Beko SteamCure. 

De Beko WTV8716XBWST SteamCure geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Beko WTV8716XBWST SteamCure weegt 71 kg.