1. wasmachines
  2. Bosch WUU28T40NL

Bosch WUU28T40NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WUU28T40NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WUU28T40NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,5 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,2 cm diepte

Gewicht

74,5 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WUU28T40NL

Met de Bosch WUU28T40NL was je je wasgoed energiezuinig en snel. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je zowel grote als kleine ladingen kunt wassen. Wil je sneller wassen? Dan kun je de SpeedPerfect functie inschakelen. Hiermee kun je tot wel 65% sneller schoonwassen. Ideaal als je weinig tijd hebt! Heb je last van allergieën, zoals bijvoorbeeld dierenharen of pollen? Dan is de Hygiene Plus functie perfect voor jou. Met deze functie voegt de wasmachine een extra spoelbeurt toe en wast het langer op een hoge temperatuur. Hierdoor worden allergenen nog beter verwijderd en heb je minder last van huidirritaties. Het geluidsniveau van deze wasmachine is slechts 70 decibel tijdens het centrifugeren. Dit betekent dat je bijna niet merkt dat de wasmachine aanstaat. Je kunt de wasmachine dus gerust `s avonds aanzetten zonder dat je er last van hebt. Geniet van schone en frisse kleding, terwijl je energie bespaart met de Bosch WUU28T40NL!

Pluspunten
  • Met het Hygiene Plus-programma worden dierenharen en pollen uit je kleding verwijderd door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Een zeer energiezuinige wasmachine met een energieklasse A. Wast extra stil met een geluidsniveau van slechts 70 decibel tijdens het centrifugeren.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist functie, waardoor je geen kreukels vermindert met stoom.

Veelgestelde vragen over de Bosch WUU28T40NL

De Bosch WUU28T40NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,2 cm

De Bosch WUU28T40NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WUU28T40NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WUU28T40NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WUU28T40NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WUU28T40NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect. 

De Bosch WUU28T40NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WUU28T40NL weegt 74,5 kg.