1. wasmachines
  2. Siemens WQ33G2D1NL

Siemens WQ33G2D1NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WQ33G2D1NL op onze pagina.

Specificaties Siemens WQ33G2D1NL

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens iSensoric

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 64,8 cm diepte

Gewicht

53,5 kg

Aansluitwaarde

600 W

Omschrijving van de Siemens WQ33G2D1NL

Met de Siemens WQ33G2D1NL warmtepompdroger droog je je wasgoed op een zeer energiezuinige manier. Dankzij de energieklasse A+++ verbruik je weinig energie, waardoor je jaarlijks tot wel € 154,- bespaart op je energierekening. Deze droger heeft een vulgewicht van 8 kilogram, wat betekent dat je niet alleen je dagelijkse was kunt drogen, maar ook grote hoeveelheden beddengoed voor 2 of 3 personen. Naast de standaard katoen- en Eco-programma's biedt de Siemens WQ33G2D1NL ook specifieke droogprogramma's om aan al je behoeften te voldoen. Denk bijvoorbeeld aan programma's voor outdoor kleding, bedlinnen, lingerie of handdoeken. Als je last hebt van een gevoelige huid, is het Hygiëneprogramma perfect voor jou. En als je snel je favoriete overhemden wilt drogen, kun je het extra snelle 40' programma kiezen. Zo hoef je niet lang te wachten en kun je je outfit na slechts 40 minuten drogen direct aantrekken voor je etentje. Met de Siemens WQ33G2D1NL warmtepompdroger ben je niet alleen verzekerd van energiezuinig drogen, maar ook van veel keuzemogelijkheden en gemak. Dankzij de verschillende programma's en het grote vulgewicht hoef je je geen zorgen te maken over je wasgoed. Bovendien bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld op je energierekening. Kies voor deze droger en geniet van droge, fr.

Pluspunten
  • Het iSensoric systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt, dankzij de warmte- en vochtigheidssensoren. Met een bouwkwaliteit van topklasse gaat de wasdroger langer mee dan een droger met basis- of middenklasse bouwkwaliteit. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Heeft geen zelfreinigende condensor die automatisch schoonspoelt tijdens het drogen. Beschikt niet over smartFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WQ33G2D1NL

De Siemens WQ33G2D1NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 64,8 cm

De Siemens WQ33G2D1NL heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WQ33G2D1NL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WQ33G2D1NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WQ33G2D1NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor.

De Siemens WQ33G2D1NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens iSensoric. 

De Siemens WQ33G2D1NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WQ33G2D1NL weegt 53,5 kg.