1. wasmachines
  2. Bosch WTH85205NL

Bosch WTH85205NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WTH85205NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WTH85205NL

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch AutoDry

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 66,5 cm diepte

Gewicht

48,1 kg

Aansluitwaarde

625 W

Omschrijving van de Bosch WTH85205NL

Met de Bosch WTH85205NL kun je normale en grotere hoeveelheden wasgoed drogen. Dankzij de AutoDry technologie wordt je kleding beschermd. De vochtigheidssensoren meten hoe nat en warm je was is en passen het droogprogramma hierop aan, zodat je kleding niet krimpt. Deze warmtepompdroger beschikt over maar liefst 15 verschillende droogprogramma's. Je kunt dus met een gerust hart je zachte wollen truien, nieuwe overhemden of favoriete sportkleding drogen. Wil je zelf bepalen hoe droog je wasgoed uit de trommel komt? Met de Bosch WTH85205NL kun je kiezen uit verschillende droogniveaus, zoals kastdroog, strijkdroog of extra droog. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het legen van het condensreservoir, omdat je de wasdroger eenvoudig op de afvoer kunt aansluiten met de bijgeleverde condensafvoerslang. Zo kun je ongestoord genieten van droge en frisse kleding, zonder gedoe met het legen van het condensreservoir. Met de Bosch WTH85205NL haal je een betrouwbare en veelzijdige warmtepompdroger in huis. Of je nu een kleine of grote lading wasgoed wilt drogen, deze droger zorgt ervoor dat je kleding optimaal beschermd blijft en perfect droog uit de trommel komt.

Pluspunten
  • Je sluit ook je wasdroger aan op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen. Met een topklasse bouwkwaliteit gaat de wasdroger relatief lang mee. Je hoeft de condensor niet met water schoon te spoelen, waardoor je minder onderhoud hebt.

Minpunten
  • Is een droger met de snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met 8 kilogram vulgewicht.

Veelgestelde vragen over de Bosch WTH85205NL

De Bosch WTH85205NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 66,5 cm

De Bosch WTH85205NL heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WTH85205NL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WTH85205NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WTH85205NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor.

De Bosch WTH85205NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch AutoDry. 

De Bosch WTH85205NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WTH85205NL weegt 48,1 kg.