1. wasmachines
 2. Bosch WTX88M70NL

Bosch WTX88M70NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WTX88M70NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WTX88M70NL

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch AllergyPlus, Bosch AutoClean, Bosch AutoDry, Bosch Selfcleaning condensor

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 66,5 cm diepte

Gewicht

55,9 kg

Aansluitwaarde

600 W

Omschrijving van de Bosch WTX88M70NL

Maak kennis met de Bosch WTX88M70NL warmtepompdroger, de ideale oplossing voor het energiezuinig drogen van grote hoeveelheden wasgoed. Deze droger is uitgerust met een energieklasse A+++, waardoor je jaarlijks maar liefst € 154,- aan energiekosten bespaart in vergelijking met een condensdroger. Dankzij de ruime 9 kilogram trommel past al je beddengoed moeiteloos in één keer. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite. Een van de grootste voordelen van de Bosch WTX88M70NL is het verminderde onderhoud. Het AutoClean systeem zorgt ervoor dat er geen pluizenfilter meer in de trommel aanwezig is, maar in plaats daarvan is er een handig pluizenreservoir onder in de droger geplaatst. Na 20 droogbeurten kun je dit reservoir eenvoudig reinigen. Daarnaast spoelt de zelfreinigende condensor zichzelf schoon, waardoor je deze niet hoeft te reinigen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de droger altijd optimaal presteert. De Bosch WTX88M70NL is ook uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Met het speciale programma AllergyPlus worden huisstofmijt, pollen en dierenharen effectief verwijderd, waardoor je jeuk en huidirritatie kunt voorkomen. Kortom, met de Bosch WTX88M70NL warmtepompdroger geniet je niet alleen van een energiezuinige en efficiënte droogerv.

Pluspunten
 • AutoClean zorgt ervoor dat je het pluizenfilter niet meer hoeft te reinigen

  .

  - AutoClean zorgt ervoor dat je het pluizenfilter niet langer hoeft schoon te maken. De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft

  .

  - De SelfCleaning Condenser spoelt automatisch schoon tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Zeer zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++

  .

  - Uiterst zuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++.

Minpunten
 • Is een droger met de snelheidsklasse 'normaal' niet sneller dan een gemiddelde droger met een vulgewicht van 9 kilogram of meer.

Veelgestelde vragen over de Bosch WTX88M70NL

De Bosch WTX88M70NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 66,5 cm

De Bosch WTX88M70NL heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WTX88M70NL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WTX88M70NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WTX88M70NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Bosch WTX88M70NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch AllergyPlus, Bosch AutoClean, Bosch AutoDry, Bosch Selfcleaning condensor. 

De Bosch WTX88M70NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WTX88M70NL weegt 55,9 kg.