1. wasmachines
  2. AEG LR8594BN4 PowerCare

AEG LR8594BN4 PowerCare

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG LR8594BN4 PowerCare op onze pagina.

Specificaties AEG LR8594BN4 PowerCare

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense, AEG ProSteam, AEG Ökomix

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,7 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 63,1 cm diepte

Gewicht

74,5 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de AEG LR8594BN4 PowerCare

Met de AEG LR8594BN4 zorg je ervoor dat je regenjas, overhemd of donkere truien extra schoon worden. Dankzij de innovatieve PowerCare technologie wordt het wasmiddel van tevoren met water gemengd en gelijkmatig over je kleding verdeeld. Hierdoor worden zelfs hardnekkige vlekken zoals koffie- of grasvlekken moeiteloos verwijderd, zelfs bij gebruik van een snel of koud programma. Maar dat is nog niet alles! Met de Steam Refresh functie kun je ook je overhemd of jurk opfrissen. Deze functie verwijdert niet alleen kreukels, maar ook onaangename geurtjes uit je kleding. De AEG LR8594BN4 heeft een ruime trommel van maar liefst 9 kilogram, waardoor je gemakkelijk grote hoeveelheden wasgoed kunt wassen. En het beste is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid was die je hebt. Dankzij de geavanceerde ProSense sensor past de machine automatisch de programmaduur aan op de hoeveelheid was in de trommel. Dit zorgt niet alleen voor een optimale reiniging, maar bespaart ook energie en water. Met deze wasmachine hoef je je dus geen zorgen te maken over verspilling. Kortom, de AEG LR8594BN4 PowerCare is de perfecte metgezel voor een schone en frisse garderobe. Met zijn innovatieve technologieën en ruime trommelcapaciteit zorgt hij ervoor dat je kleding er altijd op zijn best uitziet.

Pluspunten
  • Dankzij de PowerCare technologie heb je een nog schonere was, omdat de zeep gelijkmatig wordt verspreid. Met de ProSteam stoomfunctie fris je je kleding op en bespaar je op strijkwerk. De ProSense beladingssensor past de duur van het programma aan op de hoeveelheid was.

Minpunten
  • Beschikt niet over SoftWater-technologie om water te verzachten met zout en de kleur van je was beter te behouden.

Veelgestelde vragen over de AEG LR8594BN4 PowerCare

De AEG LR8594BN4 PowerCare heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 63,1 cm

De AEG LR8594BN4 PowerCare heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG LR8594BN4 PowerCare is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG LR8594BN4 PowerCare is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG LR8594BN4 PowerCare heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG LR8594BN4 PowerCare heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense, AEG ProSteam, AEG Ökomix. 

De AEG LR8594BN4 PowerCare geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG LR8594BN4 PowerCare weegt 74,5 kg.