1. wasmachines
  2. Samsung DV80T7220BT

Samsung DV80T7220BT

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung DV80T7220BT op onze pagina.

Specificaties Samsung DV80T7220BT

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung OptimalDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

Metaal

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 65 cm diepte

Gewicht

54 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Samsung DV80T7220BT

De Samsung DV80T7220BT 7000 serie is de perfecte droger om al je kleding op de juiste manier te drogen. Dankzij de geavanceerde Optimal Dry sensoren weet deze droger precies hoe lang jouw wasgoed nodig heeft om volledig droog te worden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kledingstukken te lang worden gedroogd, waardoor ze langer meegaan en er als nieuw blijven uitzien. Met de baanbrekende AI Control technologie van deze machine hoef je je ook geen zorgen te maken over het kiezen van het juiste droogprogramma. De AI analyseert automatisch de lading en stelt het meest geschikte programma voor. Bovendien leert de AI je gewoontes kennen en personaliseert zo je programma's, zodat je altijd de beste droogresultaten krijgt. Met de handige smartphone-app heb je volledige controle over de droger, waar je ook bent. Je kunt zelfs zien hoelang het programma nog duurt, zodat je je dagelijkse routine perfect kunt plannen. Met een vulgewicht van 8 kilogram is deze droger geschikt voor zowel kleine als grotere ladingen. Of je nu alleen woont of met een gezin van 2 of 3 personen, deze droger kan alle wasgoed aan. Dus zeg maar dag tegen natte kleding en geniet van perfect gedroogde kledingstukken met de Samsung DV80T7220BT 7000 serie droger.

Pluspunten
  • Met de Smart Control-app kun je jouw wasdroger bedienen waar en wanneer je maar wilt met je smartphone. Sluit jouw wasdroger ook aan op de waterafvoer, zodat je nooit meer het condensreservoir hoeft te legen. Droogt relatief stil, met een geluidsniveau van slechts 63 decibel.

Minpunten
  • De condensor heeft geen volledig zelfreinigend vermogen, waardoor er onderhoud vereist blijft.

Veelgestelde vragen over de Samsung DV80T7220BT

De Samsung DV80T7220BT heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De Samsung DV80T7220BT heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung DV80T7220BT is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van Metaal. Deze Samsung DV80T7220BT is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung DV80T7220BT heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, [Beladingssensor].

De Samsung DV80T7220BT heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung OptimalDry. 

De Samsung DV80T7220BT geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung DV80T7220BT weegt 54 kg.