1. wasmachines
  2. Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Samsung WW80TA049AE EcoBubble

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW80TA049AE EcoBubble op onze pagina.

Specificaties Samsung WW80TA049AE EcoBubble

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung EcoBubble

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 63,5 cm diepte

Gewicht

68 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble wasmachine is de perfecte keuze voor kleine huishoudens van 2 of 3 personen. Met behulp van geavanceerde EcoBubble technologie, mengt deze wasmachine het wasmiddel met water om het gelijkmatig over de stof te verspreiden. Hierdoor worden vlekken effectief verwijderd, zelfs op lage temperaturen. Dit zorgt niet alleen voor energiebesparing, maar is ook beter voor je kleding. Deze wasmachine biedt ook een speciaal programma voor hygiënisch stomen, ideaal voor het grondig reinigen van handdoeken en beddengoed. Met dit programma worden allergenen zoals huisstofmijt en dierenharen effectief verwijderd, waardoor je minder last hebt van jeuk. Bovendien worden bacteriën grondig uit de stof verwijderd, waardoor deze wasmachine ook zeer geschikt is voor het wassen van babykleertjes. Om ervoor te zorgen dat je wasmachine altijd fris blijft, heeft de Samsung WW80TA049AE ook een handige trommelreinigingsfunctie. Door regelmatig de trommelreiniging aan te zetten, spoelt de wasmachine zichzelf schoon op een hoge temperatuur. Zo ben je verzekerd van een hygiënische en frisse wasmachine, elke keer dat je de was doet.

Pluspunten
  • Het Steam Wash-programma maakt extra hygiënisch schoon door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. EcoBubble maakt je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Dankzij de grote laadcapaciteit van 8 kilogram kun je meer wasgoed in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen AddWash-deur om vergeten wasgoed toe te voegen. Heeft geen Autodose, dus je moet zelf handmatig je wasmiddel doseren.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW80TA049AE EcoBubble

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 63,5 cm

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW80TA049AE EcoBubble is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW80TA049AE EcoBubble is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW80TA049AE EcoBubble heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung EcoBubble. 

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble weegt 68 kg.