1. wasmachines
  2. Bosch WGG244Z5NL

Bosch WGG244Z5NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WGG244Z5NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WGG244Z5NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch Iron Assist, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

72,4 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WGG244Z5NL

De Bosch WGG244Z5NL (serie 6) maakt het strijken een stuk gemakkelijker dankzij de Iron Assist stoomfunctie, die maar liefst de helft van alle kreukels vermindert. Met dit innovatieve programma kun je tot wel 5 overhemden tegelijkertijd stomen in de trommel, zodat je veel sneller klaar bent met strijken. Bovendien biedt deze wasmachine een vulgewicht van 9 kilogram, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je beddengoed. Hierdoor kun je je was een paar dagen opstapelen voordat je het moet wassen. De Bosch WGG244Z5NL (serie 6) is uitgerust met diverse programma's, waaronder speciale programma's voor katoen, fijne was en jeans. Bovendien kun je met de SpeedPerfect functie kostbare tijd besparen, omdat je met één druk op de knop het wasprogramma kunt inkorten en zo sneller schoon kunt wassen. En dat allemaal op een zeer energiezuinige manier, dankzij de energieklasse A. Zelfs als je thuiswerkt of slaapt, kun je de wasmachine gerust aanzetten, aangezien de Eco Silence Drive motor ervoor zorgt dat het wasproces relatief stil verloopt. Met de Bosch WGG244Z5NL (serie 6) combineer je efficiëntie, gebruiksgemak en energiezuinigheid. Dankzij de Iron Assist stoomfunctie bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite bij het strijken. Bovendien biedt deze wasmachine voldoende ruimte.

Pluspunten
  • Dankzij de stoomfunctie van Iron Assist hoef je minder te strijken en fris je je kleding op. Met SpeedPerfect was je tot 65% sneller met hetzelfde wasresultaat. De wasmachine is zeer energiezuinig met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS om je wasmiddel automatisch te doseren. Je bedient de wasmachine niet op afstand met een app.

Veelgestelde vragen over de Bosch WGG244Z5NL

De Bosch WGG244Z5NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,6 cm

De Bosch WGG244Z5NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WGG244Z5NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WGG244Z5NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WGG244Z5NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WGG244Z5NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch Iron Assist, Bosch SpeedPerfect, Bosch anti-vlekkensysteem. 

De Bosch WGG244Z5NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WGG244Z5NL weegt 72,4 kg.