1. wasmachines
  2. Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash op onze pagina.

Specificaties Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble, Samsung QuickDrive

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 68 cm diepte

Gewicht

79 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

De Samsung WW80T956ASE uit de 8000 serie is een innovatieve wasmachine die niet alleen energiezuinig is, maar ook de wastijd aanzienlijk verkort dankzij de QuickDrive technologie. Met de Q-Drum trommel, voorzien van een unieke ronddraaiende plaat achterin, wordt je wasgoed in verschillende richtingen bewogen, waardoor het sneller en grondiger schoon wordt. Deze technologie bespaart tevens tot wel 20% energie, waardoor je niet alleen je kleding, maar ook het milieu een handje helpt. Met maar liefst 22 verschillende wasprogramma's biedt deze wasmachine voor ieder type wasgoed de juiste behandeling. Of je nu vlekken wilt verwijderen, je outdoorkleding wilt opfrissen of je favoriete wollen trui wilt wassen, met de Samsung WW80T956ASE kan het allemaal. Daarnaast beschikt deze wasmachine over een handige stoomfunctie, waarmee je je kleding op een hygiënische wijze kunt reinigen. Ben je net begonnen met een wasprogramma en kom je erachter dat je nog een verloren sok hebt gevonden? Geen probleem! Met de handige AddWash functie kun je via het kleine klepje in de deur eenvoudig extra was toevoegen, zonder het lopende programma te hoeven pauzeren. Zo ben je altijd verzekerd van een schone was, zonder gedoe. Kortom, met de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash wasmachine haal je een energiezuinige, krachtige en veelzijdige partner in huis die niet alleen je wasgoed, maar ook.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je je kleding extra zuinig en tot 2 keer sneller schoon dan normaal. Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. Met de SmartThings app kun je je wasmachine overal en altijd bedienen met je smartphone.

Minpunten
  • Je hebt geen Autodose, dus je moet je wasmiddel handmatig doseren.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash

De Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 68 cm

De Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble, Samsung QuickDrive. 

De Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW80T956ASE QuickDrive AddWash weegt 79 kg.