1. wasmachines
  2. Bosch WTU87675NL

Bosch WTU87675NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WTU87675NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WTU87675NL

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch AutoDry, Bosch HygienePlus, Bosch Selfcleaning condensor

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 65,2 cm diepte

Gewicht

53,97 kg

Aansluitwaarde

1000 W

Omschrijving van de Bosch WTU87675NL

De Bosch WTU87675NL is een innovatieve wasdroger die niet alleen efficiënt en energiezuinig droogt, maar ook zorgt voor een optimale zorg voor je kleding. Met een ruime inhoud van 8 kilogram is deze wasdroger perfect geschikt voor huishoudens van 2 of 3 personen. Of je nu een kleine lading of een grotere hoeveelheid wasgoed wilt drogen, deze wasdroger biedt voldoende capaciteit. Wat deze wasdroger echt onderscheidt, is de topklasse bouwkwaliteit. Met zijn duurzame constructie gaat dit apparaat jarenlang mee, waardoor het een betrouwbare investering is voor de lange termijn. Daarnaast heeft de Bosch WTU87675NL een SelfCleaning condensor die ervoor zorgt dat er minder onderhoud nodig is. Dit betekent dat de wasdroger gedurende zijn hele levensduur efficiënt en energiezuinig blijft werken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het schoonmaken van de condensor. Voor mensen met allergieën biedt deze wasdroger ook een oplossing. De functie AllergyPlus zorgt ervoor dat pollen, dierenharen en andere allergenen grondig uit je wasgoed worden verwijderd, waardoor je kleding extra fris en schoon wordt. En met een geluidsniveau van slechts 64 decibel is deze wasdroger ook nog eens bijzonder stil. Je kunt hem dus zonder problemen in de buurt van een slaapkamer plaatsen, zonder dat het geluid je nachtrust verstoort.

Pluspunten
  • Deze 8 kilo A+++ droger heeft een SelfCleaning Condenser die automatisch schoonspoelt tijdens het drogen, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Met het AllergyPlus programma worden dierenharen en pollen uit je kleding verwijderd door middel van een hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • De droger heeft geen stoomfunctie om de kreuken volledig uit het wasgoed te krijgen.

Veelgestelde vragen over de Bosch WTU87675NL

De Bosch WTU87675NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 65,2 cm

De Bosch WTU87675NL heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WTU87675NL is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WTU87675NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WTU87675NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Bosch WTU87675NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch AutoDry, Bosch HygienePlus, Bosch Selfcleaning condensor. 

De Bosch WTU87675NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WTU87675NL weegt 53,97 kg.