1. wasmachines
  2. Whirlpool W8 W946WB BE

Whirlpool W8 W946WB BE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool W8 W946WB BE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool W8 W946WB BE

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 65 cm diepte

Gewicht

83 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de Whirlpool W8 W946WB BE

De Whirlpool W8 W946WB BE is de perfecte wasmachine die je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert bij elke wasbeurt. Met de innovatieve AutoDose technologie hoef je je geen zorgen meer te maken over de juiste hoeveelheid. Hierdoor blijft je kleding langer mooi en fris. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je efficiënt het wasgoed van meerdere personen tegelijk wassen, waardoor je energie en tijd bespaart. De 6th Sense beladingssensor is een handige functie die de programmaduur aanpast op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Geen lange wachttijden meer voor kleine wasjes, want deze worden nu sneller en efficiënter gedaan. Dankzij het geluidsniveau van slechts 71 decibel kun je tijdens het thuiswerken zonder enige hinder genieten van een rustige omgeving. Zelfs als je boodschappen gaat doen, hoef je je geen zorgen te maken. Met de FreshCare+ functie blijft je kleding tot wel 6 uur na het einde van het wasprogramma fris en geurig, zelfs als je even niet in de buurt bent. Met de Whirlpool W8 W946WB BE wasmachine geniet je van een perfect schone was, zonder gedoe en met minimale inspanning. Dankzij de vele handige functies en het stijlvolle design is deze wasmachine een echte aanwinst voor ieder huishouden.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat AutoDose automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. Het WaterSave systeem bespaart bijna 60% water per wasbeurt door water over je wasgoed te sproeien. FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na het wasprogramma fris met stoom en trommelbewegingen.

Minpunten
  • Zonder waterbeveiliging zal de watertoevoer niet automatisch afsluiten bij een defect of storing.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool W8 W946WB BE

De Whirlpool W8 W946WB BE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De Whirlpool W8 W946WB BE heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool W8 W946WB BE is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool W8 W946WB BE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool W8 W946WB BE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Automatische wasmiddeldosering, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Whirlpool W8 W946WB BE heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Whirlpool W8 W946WB BE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool W8 W946WB BE weegt 83 kg.