1. wasmachines
  2. Miele WSG 663 WCS TwinDos

Miele WSG 663 WCS TwinDos

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele WSG 663 WCS TwinDos op onze pagina.

Specificaties Miele WSG 663 WCS TwinDos

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Miele TwinDos, Miele voorstrijken

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

93 kg

Aansluitwaarde

2100 W

Omschrijving van de Miele WSG 663 WCS TwinDos

De Miele WSG 663 WCS TwinDos is een innovatieve wasmachine die niet alleen ruim is, maar ook energiezuinig. Met het automatische wasmiddeldoseringssysteem wordt de dosering van het wasmiddel aangepast aan de hoeveelheid was die je wilt wassen. Op deze manier blijven je kledingstukken langer mooi, omdat je altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Bovendien heb je de mogelijkheid om je eigen favoriete wasmiddel en wasverzachter te gebruiken. Je kunt deze handmatig toevoegen via de lade of automatisch laten doseren. Voor het automatische systeem dien je echter wel de lege Miele navulreservoirs, TwinDos 1 en 2, aan te schaffen. De Miele WSG 663 WCS TwinDos biedt een breed scala aan programma's om aan al je wasbehoeften te voldoen. Of je nu delicate stoffen, overhemden of jeans wilt wassen, er is altijd een geschikt programma beschikbaar. Daarnaast is er een speciale functie voor het behandelen van je favoriete wollen truien en zijden blouses, waarbij je gebruik kunt maken van de handige CapDosing wascapsules. Voeg eenvoudigweg één capsule toe aan de wasmiddellade voor elke wasbeurt. Dankzij de koolborstelloze ProfiEco motor gaat de wasmachine bovendien langer mee, waardoor je duurzaam kunt genieten van schone en frisse kleding. Met de Miele WSG 663 WCS TwinDos heb je de perfecte waspartner gevonden voor een zorgeloze waservaring.

Pluspunten
  • TwinDos doseert je wasmiddel automatisch, zodat je wasgoed langer mooi blijft. Het centrifugeren gebeurt extra stil, met een geluidsniveau van 68 decibel. Dankzij de ruime trommelinhoud van 9 kilogram kun je ook al je beddengoed in één keer wassen.

Minpunten
  • Heeft geen PowerWash 2.0 om uw wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen. Beschikt niet over een AllWater systeem met een aansluiting voor regenwater.

Veelgestelde vragen over de Miele WSG 663 WCS TwinDos

De Miele WSG 663 WCS TwinDos heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele WSG 663 WCS TwinDos heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele WSG 663 WCS TwinDos is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele WSG 663 WCS TwinDos is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele WSG 663 WCS TwinDos heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Miele WSG 663 WCS TwinDos heeft de volgende merkspecifieke functies: Miele TwinDos, Miele voorstrijken. 

De Miele WSG 663 WCS TwinDos geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele WSG 663 WCS TwinDos weegt 93 kg.