1. wasmachines
  2. Samsung WW90T554AAE Addwash

Samsung WW90T554AAE Addwash

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW90T554AAE Addwash op onze pagina.

Specificaties Samsung WW90T554AAE Addwash

Gebruiksgemak

Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble, Samsung SteamWash

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 55 cm diepte

Gewicht

67 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW90T554AAE Addwash

De Samsung WW90T554AAE van de 5000 serie is een innovatieve en gebruiksvriendelijke wasmachine die je gemakkelijk kunt bedienen met je smartphone of tablet. Met behulp van de bijbehorende app kun je op afstand de voortgang van het wasprogramma bekijken en hoelang het nog duurt voordat je kleding weer schoon is. Dit zorgt voor extra gemak en flexibiliteit in je dagelijkse leven. Met een ruime vulcapaciteit van 9 kilogram kun je grote ladingen wasgoed in één keer wassen. Denk bijvoorbeeld aan beddengoed of een stapel handdoeken. Bovendien biedt de wasmachine maar liefst 22 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor wol, beddengoed en overhemden. Zo kun je altijd het perfecte programma kiezen dat past bij jouw specifieke wasbehoeften. Een unieke functie van de Samsung WW90T554AAE is de Steam Wash technologie. Met het programma 'hygiënisch stomen' wordt er stoom toegevoegd tijdens het wassen, waardoor allergenen en bacteriën effectief worden verwijderd uit je kleding. Dit zorgt niet alleen voor een hygiënisch schone was, maar helpt ook om huidirritatie te verminderen. Daarnaast is de wasmachine uitgerust met een handige AddWash deur, waarmee je op ieder moment vergeten was kunt toevoegen. Dus zelfs als je al gestart bent met het programma, kun je die verloren sok nog snel in de machine gooien. Met de Samsung WW90T554AAE wordt wassen een eenvoudige.

Pluspunten
  • Voeg vergeten wasgoed toe via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait. Het Steam Wash programma wast extra hygiënisch door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom. Een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Het heeft geen Autodose-functie om je wasmiddel automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW90T554AAE Addwash

De Samsung WW90T554AAE Addwash heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 55 cm

De Samsung WW90T554AAE Addwash heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW90T554AAE Addwash is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW90T554AAE Addwash is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW90T554AAE Addwash heeft de volgende gebruiksgemak opties: Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW90T554AAE Addwash heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble, Samsung SteamWash. 

De Samsung WW90T554AAE Addwash geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW90T554AAE Addwash weegt 67 kg.