1. wasmachines
  2. AEG LF694ABC ProSense

AEG LF694ABC ProSense

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG LF694ABC ProSense op onze pagina.

Specificaties AEG LF694ABC ProSense

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,7 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 66 cm diepte

Gewicht

75,5 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de AEG LF694ABC ProSense

De AEG LF694ABC ProSense (6000 serie) is een energiezuinige wasmachine met een energieklasse A. Met zijn capaciteit van 9 kilo kan hij efficiënt grote hoeveelheden wasgoed schoonmaken. Wat deze wasmachine echt bijzonder maakt, is de ProSense technologie. Hiermee past de machine automatisch zijn programma's aan op basis van de hoeveelheid was in de trommel. Of je nu slechts een paar T-shirts wilt wassen of een flinke stapel beddengoed en handdoeken, de ProSense zorgt altijd voor de beste resultaten. Deze wasmachine biedt een ruime keuze aan programma's, waaronder speciale programma's voor wol, fijne was en katoen. Daarnaast is er ook een handige 'tijd besparen' functie waarmee je de programma's kunt verkorten als je haast hebt. Hierdoor kun je jouw favoriete outfit dezelfde avond nog aantrekken. En alsof dat nog niet genoeg is, bespaar je met de AEG LF694ABC ProSense ook nog eens tot wel € 290,- over de gemiddelde levensduur van de machine. Met zijn zuinigheid en slimme technologieën is deze wasmachine niet alleen goed voor je kleding, maar ook voor je portemonnee.

Pluspunten
  • De ProSense beladingssensor past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid was. Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Met een ruime trommelinhoud van 9 kilogram kan je meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de AEG LF694ABC ProSense

De AEG LF694ABC ProSense heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 66 cm

De AEG LF694ABC ProSense heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG LF694ABC ProSense is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG LF694ABC ProSense is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG LF694ABC ProSense heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade.

De AEG LF694ABC ProSense heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense. 

De AEG LF694ABC ProSense geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG LF694ABC ProSense weegt 75,5 kg.