1. wasmachines
  2. Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning

Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning op onze pagina.

Specificaties Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens AutoDry, Siemens Selfcleaning condensor, Siemens iSensoric

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 61,3 cm diepte

Gewicht

54,563 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning

Met de Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning droog je moeiteloos kleine en grote hoeveelheden wasgoed van 2 tot 3 personen. De AutoDry sensoren zorgen ervoor dat je wasgoed altijd op de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad wordt gedroogd. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over krimpende kledingstukken en bespaar je tijd en energie. Deze wasdroger beschikt over een handig kort programma waarmee je je wasgoed al binnen 40 minuten droogt. Ideaal als je snel je favoriete broek weer aan wilt trekken. Daarnaast is er ook een speciaal outdoor programma beschikbaar voor het drogen van outdoorkleding. Dit programma droogt je kleding op een constante en lage temperatuur, waardoor waterdichte stoffen optimaal beschermd blijven. Een ander voordeel van de Siemens WT7U48C1FG is de zelfreinigende condensor. Dit betekent dat je geen tijd meer hoeft te besteden aan onderhoud en schoonmaakwerk. De wasdroger reinigt de condensor namelijk automatisch, waardoor je altijd kunt genieten van optimale prestaties. Kortom, met de Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning haal je een efficiënte en gemakkelijk te onderhouden wasdroger in huis.

Pluspunten
  • Dankzij de SelfCleaning Condenser vereist de wasdroger minder onderhoud en behoudt hij zijn energiezuinigheid. Het AutoDry systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt, dankzij de warmte- en vochtigheidssensoren. De warmtepompdroger is zeer energiezuinig en heeft de energieklasse A+++.

Minpunten
  • Kan niet worden aangepast aan uw wasprogramma omdat het geen intelligentDry-technologie heeft.

Veelgestelde vragen over de Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning

De Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 61,3 cm

De Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens AutoDry, Siemens Selfcleaning condensor, Siemens iSensoric. 

De Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WT7U48C1FG SelfCleaning weegt 54,563 kg.