1. wasmachines
  2. Samsung DV90T5240AW

Samsung DV90T5240AW

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung DV90T5240AW op onze pagina.

Specificaties Samsung DV90T5240AW

Gebruiksgemak

Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung Hygiene Care, Samsung OptimalDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 65 cm diepte

Gewicht

50 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Samsung DV90T5240AW

Met de slimme Samsung DV90T5240AW 5000 serie wasdroger kun je moeiteloos grote ladingen was drogen met een vulgewicht van 9 kilogram. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over welk droogprogramma het beste is voor jouw wasgoed. Dankzij de AI control functie adviseert de droger automatisch het meest geschikte programma. Bovendien zorgen de Optimal Dry sensoren ervoor dat je kleding nooit te lang droogt. De droogtijd past zich namelijk aan naar de vochtigheid van je kleding, waardoor je kleding langer mooi blijft en je tevens tijd en energie bespaart. Zelfs als je niet thuis bent, kun je genieten van de voordelen van deze wasdroger. Met de handige Anti-kreuk functie blijft de trommel af en toe ronddraaien na het programma, wat resulteert in minder kreukels in je wasgoed. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het strijken van je kleding zodra je thuiskomt. De Samsung DV90T5240AW is de perfecte metgezel voor een druk huishouden, omdat het je helpt om efficiënter met je tijd en energie om te gaan, terwijl je kleding er altijd fris en als nieuw uitziet.

Pluspunten
  • Het OptimalDry systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt met behulp van vochtigheidssensoren. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken. Deze warmtepompdroger is zeer energiezuinig en heeft energieklasse A+++.

Minpunten
  • De condensor reinigt zich niet volledig zelf, wat betekent dat er onderhoud nodig is.

Veelgestelde vragen over de Samsung DV90T5240AW

De Samsung DV90T5240AW heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De Samsung DV90T5240AW heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung DV90T5240AW is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung DV90T5240AW is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung DV90T5240AW heeft de volgende gebruiksgemak opties: Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor.

De Samsung DV90T5240AW heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung Hygiene Care, Samsung OptimalDry. 

De Samsung DV90T5240AW geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung DV90T5240AW weegt 50 kg.