1. wasmachines
  2. Miele TSD 263 WP

Miele TSD 263 WP

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele TSD 263 WP op onze pagina.

Specificaties Miele TSD 263 WP

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Miele FragranceDos, Miele PerfectDry

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

57,5 kg

Aansluitwaarde

1100 W

Omschrijving van de Miele TSD 263 WP

Kleine en grotere ladingen was van 2 of 3 personen ruiken extra fris na het drogen met de Miele TSD 263 WP warmtepompdroger. Je plaatst eenvoudig een geurflacon in de opening van het pluizenfilter en stelt zelf de hoeveelheid geur in. Zo blaast de automaat geurende lucht door je kleding, waardoor je het extra fris in de kast legt na het drogen. Naast de geurfunctie kun je ook kiezen uit 12 verschillende droogprogramma's om je was op de juiste manier te drogen. Of je nu je beddengoed of wol wilt drogen, er is altijd een programma dat bij jouw behoeften past. Heb je ook een Miele wasmachine en is deze verbonden met de app? Dan kun je eenvoudig gebruik maken van de Wash2Dry functie. Nadat je wasprogramma is voltooid, selecteer je eenvoudigweg Wash2Dry en de droger zal automatisch het beste droogprogramma voor je was instellen, op basis van het wasprogramma dat je hebt gekozen. Dit zorgt ervoor dat je was altijd perfect wordt gedroogd, zonder dat je zelf hoeft te gissen welk programma het beste is. Met de Miele TSD 263 WP warmtepompdroger ben je verzekerd van fris ruikende en perfect gedroogde kleding, elke keer weer.

Pluspunten
  • Dankzij de vochtigheidssensoren in het PerfectDry systeem droogt u nooit te lang, zodat uw kleding niet krimpt. De geurflacon van FragranceDos geeft uw wasgoed, indien gewenst, een frisse geur tijdens het drogen. U kunt uw wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat u het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Heeft geen SteamFinish om de kreuken in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Miele TSD 263 WP

De Miele TSD 263 WP heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele TSD 263 WP heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele TSD 263 WP is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele TSD 263 WP is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele TSD 263 WP heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Miele TSD 263 WP heeft de volgende merkspecifieke functies: Miele FragranceDos, Miele PerfectDry. 

De Miele TSD 263 WP geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele TSD 263 WP weegt 57,5 kg.