1. wasmachines
  2. Siemens WG56B205NL

Siemens WG56B205NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WG56B205NL op onze pagina.

Specificaties Siemens WG56B205NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens HomeConnect, Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens smartFinish

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,5 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

82,57 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WG56B205NL

De Siemens WG56B205NL is een ruime wasmachine met een capaciteit van 10 kilogram. Met behulp van de handige Home Connect app kan je deze wasmachine bedienen. Met de iQ700 serie kan je nu een grote hoeveelheid beddengoed in één keer wassen en eenvoudig een programma selecteren via je smartphone. Kies bijvoorbeeld voor het powerSpeed 59' programma, waarmee je binnen een uur een halve trommel vol schone was hebt. Zo hoef je nooit meer te wachten op schone kleding en ben je altijd op tijd klaar voor je volgende avontuur. Met de Siemens WG56B205NL ontvang je zelfs een melding op je telefoon wanneer de was klaar is. Zo kan je precies plannen wanneer je de was uit de machine wilt halen, zodat je altijd op tijd klaar bent voor je volgende afspraak of bezoek aan de sportschool. Daarnaast beschikt deze wasmachine over de handige smartFinish functie, waarmee je 5 overhemden kunt stomen en de hoeveelheid kreukels met de helft kunt verminderen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook energie. Met een energieklasse A is deze wasmachine zeer zuinig en bespaar je tot wel € 290,- op je energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Met de Siemens WG56B205NL ben je dus niet alleen efficiënt bezig, maar ook nog eens milieubewust.

Pluspunten
  • Met de Home Connect app kun je jouw wasmachine overal en altijd bedienen met je smartphone. Met het snelprogramma powerSpeed 59' kun je een halve belading binnen 59 minuten schoonwassen. Dankzij de smartFinish stoomfunctie, die kreukels vermindert, ben je sneller klaar met strijken.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om automatisch wasmiddel en wasverzachter te doseren. De stoomfunctie is niet geschikt om muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WG56B205NL

De Siemens WG56B205NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,8 cm

De Siemens WG56B205NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WG56B205NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WG56B205NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WG56B205NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WG56B205NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens HomeConnect, Siemens PowerSpeed 59, Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric, Siemens smartFinish. 

De Siemens WG56B205NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WG56B205NL weegt 82,57 kg.