1. wasmachines
  2. Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble op onze pagina.

Specificaties Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Control, Samsung EcoBubble

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 60 cm diepte

Gewicht

73 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

De Samsung WW11BB704AGBS2 van de 7000 serie biedt extra veel ruimte met een vulgewicht van 11 kilogram. Dankzij het strakke SpaceMax design van de Bespoke lijn is er voldoende plaats voor al je beddengoed. Deze wasmachine wast zeer energiezuinig en grondig schoon dankzij het Steam Wash systeem. Door je wasgoed op een hygiënische manier te stomen, worden bacteriën en allergenen verwijderd. Dit maakt de zwarte wasmachine bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Met het Super Speed programma kun je een halve trommel binnen één uur wassen. De EcoBubble technologie zorgt ervoor dat vlekken ook bij lage temperaturen worden verwijderd, dankzij de schuimbellen. Je kunt de wasmachine via AI Control verbinden met je smartphone voor persoonlijk wasadvies. Bovendien kun je je Samsung droger via AI Control koppelen aan je wasmachine voor een naadloze waservaring. Met de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble wasmachine haal je een krachtig en efficiënt apparaat in huis. Het ruime vulgewicht van 11 kilogram biedt meer dan genoeg plek voor al je wasgoed. Dankzij het SpaceMax design van de Bespoke lijn is de binnenruimte optimaal benut, zodat je zelfs je grootste stukken beddengoed moeiteloos kunt wassen. Met het Steam Wash systeem wordt je wasgoed niet alleen grondig schoon, maar ook hygiënisch gestoomd. Hierdoor worden bacteriën en allergenen effectief.

Pluspunten
  • Het Steam Wash programma maakt extra hygiënisch schoon door allergenen en bacteriën te verwijderen met stoom. Met EcoBubble worden je kleren zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Met een trommelinhoud van 11 kilogram kun je dankzij de ruime capaciteit meer was in één keer doen.

Minpunten
  • Heeft geen Autodose-functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen QuickDrive-functie om je wasgoed tot 2 keer sneller schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble

De Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Control, Samsung EcoBubble. 

De Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung WW11BB704AGBS2 Bespoke EcoBubble weegt 73 kg.