1. wasmachines
  2. Whirlpool FFB 8469 BV BE

Whirlpool FFB 8469 BV BE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool FFB 8469 BV BE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool FFB 8469 BV BE

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool 6th SENSE, Whirlpool FreshCare+, Whirlpool Refresh

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,5 cm breedte, 63 cm diepte

Gewicht

71 kg

Aansluitwaarde

1850 W

Omschrijving van de Whirlpool FFB 8469 BV BE

De Whirlpool FFB 8469 BV BE is een revolutionaire wasmachine die niet alleen energiezuinig is, maar ook praktisch en efficiënt. Met een vulgewicht van 8 kilogram biedt deze machine voldoende ruimte voor zowel grote als kleine wasbeurten. Of je nu alleen woont, met een partner of met een klein gezin, deze wasmachine voldoet aan al je behoeften. Wat deze wasmachine echt onderscheidt, is de Steam Refresh functie. Heb je een shirt dat na slechts één dag dragen muf ruikt? Geen probleem! Met Steam Refresh frist deze machine je kleding op zonder dat je ze hoeft te wassen. Dit bespaart niet alleen energie, maar verlengt ook de levensduur van je favoriete outfits. En alsof dat nog niet genoeg is, helpt de stoomfunctie je ook bij het sneller strijken van je kleding. Maar dat is nog niet alles. Dankzij het innovatieve FreshCare+ systeem blijft je wasgoed tot wel 6 uur na het programma-einde in beweging. De machine schommelt je handdoeken heen en weer en voegt stoom toe om ze fris te houden, zelfs als je later thuis bent. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je wasgoed gaat ruiken als je het even vergeet uit de machine te halen. Met de Whirlpool FFB 8469 BV BE kun je rekenen op schone, frisse en perfect verzorgde kleding, elke keer weer.

Pluspunten
  • Het Steam Refresh programma vernieuwt muf wasgoed met behulp van stoom en vermindert onaangename geuren. FreshCare+ houdt je wasgoed tot 6 uur na het einde van het wasprogramma fris door middel van stoom en trommelbewegingen. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Tijdens het centrifugeren maakt de wasmachine veel lawaai met een geluidsniveau van 78 decibel.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFB 8469 BV BE

De Whirlpool FFB 8469 BV BE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 63 cm

De Whirlpool FFB 8469 BV BE heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool FFB 8469 BV BE is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool FFB 8469 BV BE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool FFB 8469 BV BE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Whirlpool FFB 8469 BV BE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool 6th SENSE, Whirlpool FreshCare+, Whirlpool Refresh. 

De Whirlpool FFB 8469 BV BE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool FFB 8469 BV BE weegt 71 kg.