1. wasmachines
  2. AEG T8DBE86W AbsoluteCare

AEG T8DBE86W AbsoluteCare

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG T8DBE86W AbsoluteCare op onze pagina.

Specificaties AEG T8DBE86W AbsoluteCare

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG AbsoluteCare, AEG ProSense, AEG SensiDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 66,3 cm diepte

Gewicht

48,9 kg

Aansluitwaarde

700 W

Omschrijving van de AEG T8DBE86W AbsoluteCare

De AEG T8DBE86W AbsoluteCare is een zeer energiezuinige wasdroger die zorg draagt voor je kleding. Met het AbsoluteCare systeem hoef je je geen zorgen te maken over krimp. De droger past zijn trommelbewegingen en droogtemperatuur aan op het type stof, waardoor je met een gerust hart zachte wollen truien, nieuwe overhemden en delicate zijden blouses kunt drogen. Dankzij de 10 verschillende programma's kun je altijd het juiste programma kiezen voor jouw kledingstukken. Om hardnekkige kreukels te voorkomen, kun je tijdens het selecteren van een programma kiezen voor de antikreukfase. Hierdoor blijft je kleding na het drogen mooi glad en hoef je minder tijd te besteden aan het strijken. Daarnaast wordt het condensvocht automatisch afgevoerd wanneer je de meegeleverde condensafvoerslang aansluit op de waterafvoer. Dit betekent dat je het condensreservoir niet meer hoeft te legen, wat het gebruiksgemak vergroot. Met de AEG T8DBE86W AbsoluteCare kun je dus niet alleen energiezuinig drogen, maar ook genieten van goed verzorgde en kreukvrije kleding. De vele programma's en handige functies maken deze wasdroger een must-have voor iedereen die zuinig is op zijn kleding en op zoek is naar gemak en kwaliteit.

Pluspunten
  • In deze warmtepompdroger met energieklasse A+++, droog je 8 kilogram wasgoed zeer energiezuinig. Het AbsoluteCare systeem van de droger past zijn droogprogramma's aan op elk type wasgoed, waardoor je kleding niet krimpt in de droger. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Heb geen beschikking over het FiberPro systeem om je wasgoed gelijkmatig te laten drogen en de textuur van de vezels zacht te houden.

Veelgestelde vragen over de AEG T8DBE86W AbsoluteCare

De AEG T8DBE86W AbsoluteCare heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 66,3 cm

De AEG T8DBE86W AbsoluteCare heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG T8DBE86W AbsoluteCare is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG T8DBE86W AbsoluteCare is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG T8DBE86W AbsoluteCare heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor.

De AEG T8DBE86W AbsoluteCare heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG AbsoluteCare, AEG ProSense, AEG SensiDry. 

De AEG T8DBE86W AbsoluteCare geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG T8DBE86W AbsoluteCare weegt 48,9 kg.