1. wasmachines
  2. AEG TR859P4B AbsoluteCare

AEG TR859P4B AbsoluteCare

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG TR859P4B AbsoluteCare op onze pagina.

Specificaties AEG TR859P4B AbsoluteCare

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG AbsoluteCare, AEG SensiDry

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,8 cm diepte

Gewicht

51,5 kg

Aansluitwaarde

700 W

Omschrijving van de AEG TR859P4B AbsoluteCare

Met de AEG TR859P4B AbsoluteCare kun je veilig je delicate kledingstukken zoals wollen truien en zijden blouses drogen. Dankzij het geavanceerde AbsoluteCare systeem past de droger het programma automatisch aan op de soort stof, zodat je kledingstukken langer in model blijven zonder uit te rekken of te krimpen. Bovendien bespaar je met deze droger tot wel € 1.300,- op je energiekosten over de levensduur, dankzij de energieklasse A++. Deze droger houdt je was langer mooi omdat hij werkt op een lage droogtemperatuur. Met een vulgewicht van 9 kilogram is er voldoende ruimte voor een grote lading beddengoed of andere items. Voor het drogen van onderbroeken of babykleertjes kun je het speciale 'hygiëne' programma selecteren. Dit programma droogt op een iets hogere temperatuur, zodat bacteriën effectief worden verwijderd en je was hygiënisch droogt. Het is ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid die behoefte hebben aan extra hygiëne tijdens het drogen van hun vochtige was.

Pluspunten
  • Het AbsoluteCare systeem past de droogtemperatuur en draaisnelheid aan op elk type was, zodat je kleding beter in vorm blijft. De SensiDry technologie droogt je wasgoed op een lage temperatuur, waardoor je energie bespaart. Met een vulgewicht van 9 kilogram droog je in één keer een grote lading beddengoed.

Minpunten
  • Beschik niet over het AbsoluteCare Plus systeem om je wasgoed gelijkmatig te drogen en de stof langer zacht te houden. Je droogt langzamer dan een gemiddelde warmtepompdroger met dit vulgewicht, met een maximale droogtijd van 239 minuten.

Veelgestelde vragen over de AEG TR859P4B AbsoluteCare

De AEG TR859P4B AbsoluteCare heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,8 cm

De AEG TR859P4B AbsoluteCare heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG TR859P4B AbsoluteCare is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG TR859P4B AbsoluteCare is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG TR859P4B AbsoluteCare heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Trommelverlichting, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De AEG TR859P4B AbsoluteCare heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG AbsoluteCare, AEG SensiDry. 

De AEG TR859P4B AbsoluteCare geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG TR859P4B AbsoluteCare weegt 51,5 kg.