1. wasmachines
  2. Whirlpool FFT M11 82 BE

Whirlpool FFT M11 82 BE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool FFT M11 82 BE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool FFT M11 82 BE

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool 6th SENSE

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,9 cm hoogte, 59,5 cm breedte, 64,9 cm diepte

Gewicht

46,5 kg

Aansluitwaarde

850 W

Omschrijving van de Whirlpool FFT M11 82 BE

Met de Whirlpool FFT M11 82 BE kun je moeiteloos kleine en grotere ladingen van 2 of 3 personen drogen, zonder storende geluiden en met behoud van energie. Deze droger heeft een energieklasse A++ en een lage droogtemperatuur, waardoor je tot wel € 130,- per jaar kunt besparen op energiekosten. Met een geluidsniveau van slechts 64 decibel kun je de droger zonder zorgen in de buurt van je thuiswerkplek plaatsen. De 6th Sense technologie van deze droger zorgt ervoor dat je favoriete kleding nooit te lang droogt. De ingebouwde sensoren meten constant de vochtigheidsgraad van het wasgoed en stoppen het programma automatisch zodra je kleding droog is. Dit bespaart niet alleen tijd en energie, maar zorgt er ook voor dat je kleding langer mee gaat. Daarnaast blijft je kleding tot wel 6 uur lang fris met FreshCare+. Dit betekent dat je geen haast hebt om je kleding uit de droger te halen, omdat het fris en klaar voor gebruik blijft. Met de Whirlpool FFT M11 82 BE haal je een stille en energiezuinige droger in huis die perfect is voor huishoudens van 2 of 3 personen. Bespaar geld op je energierekening en geniet van frisse en droge kleding, elke keer weer.

Pluspunten
  • De sensoren van de 6th Sense passen de droogtijd aan op basis van de vochtigheid in de trommel. De droogtechnologie SoftMove past de trommelbewegingen aan op het type wasgoed. Met FreshCare+ draait je kleding na het drogen langzaam rond, zodat je wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris blijft.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, dus het heeft onderhoud nodig. De bijgevoegde afvoerslang van de droger is vrij kort, dus je moet de machine dicht bij de afvoerbuis plaatsen of een langere slang kopen.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFT M11 82 BE

De Whirlpool FFT M11 82 BE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,9 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 64,9 cm

De Whirlpool FFT M11 82 BE heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool FFT M11 82 BE is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool FFT M11 82 BE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool FFT M11 82 BE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel.

De Whirlpool FFT M11 82 BE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool 6th SENSE. 

De Whirlpool FFT M11 82 BE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool FFT M11 82 BE weegt 46,5 kg.