1. wasmachines
  2. AEG LR73CW86 ProSteam

AEG LR73CW86 ProSteam

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG LR73CW86 ProSteam op onze pagina.

Specificaties AEG LR73CW86 ProSteam

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense, AEG ProSteam

Energieklasse

A-10%

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 60 cm diepte

Gewicht

77,5 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de AEG LR73CW86 ProSteam

De AEG LR73CW86 (7000 serie) is een uiterst energiezuinige wasmachine met een energieklasse van A-10%. Dit betekent dat je over de levensduur van de machine gemiddeld tot wel € 320,- kunt besparen op je energierekening. Met een vulgewicht van 8 kilogram is deze wasmachine perfect geschikt voor zowel kleine als grotere ladingen was van 2 of 3 personen. Deze wasmachine is voorzien van een handige stoomfunctie die helpt om kreukels te verminderen. Je kunt je overhemden gewoon in de trommel laten en de stoomfunctie strijkt ze glad, waardoor je veel tijd bespaart op het strijken. Bovendien is de wasmachine uitgerust met het speciale 'hygiëne' programma, ideaal voor mensen met een allergie voor dierenharen of pollen. Dit programma verwijdert bacteriën en allergenen met behulp van stoom, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid of voor het wassen van babykleertjes. Dankzij de ProSense beladingssensor hoef je je geen zorgen te maken dat je wasgoed langer dan nodig in de trommel zit. Deze slimme sensor past de wastijd en het energieverbruik aan op de hoeveelheid was, waardoor je zowel tijd als energie bespaart. Met de AEG LR73CW86 wasmachine geniet je van schone en frisse was, terwijl je tegelijkertijd bespaart op je energierekening.

Pluspunten
  • Met de stoomfunctie van de ProSteam verfris je je kleding en heb je minder strijkwerk. De beladingssensor van de ProSense past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid was. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A-10%.

Minpunten
  • Heeft geen PowerCare-systeem om het wasmiddel gelijkmatig te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de AEG LR73CW86 ProSteam

De AEG LR73CW86 ProSteam heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De AEG LR73CW86 ProSteam heeft de energieklasse A-10%. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG LR73CW86 ProSteam is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG LR73CW86 ProSteam is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG LR73CW86 ProSteam heeft de volgende gebruiksgemak opties: Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG LR73CW86 ProSteam heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense, AEG ProSteam. 

De AEG LR73CW86 ProSteam geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG LR73CW86 ProSteam weegt 77,5 kg.