1. wasmachines
  2. Samsung DV80TA220AE

Samsung DV80TA220AE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung DV80TA220AE op onze pagina.

Specificaties Samsung DV80TA220AE

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung OptimalDry

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 65 cm diepte

Gewicht

50 kg

Aansluitwaarde

800 W

Omschrijving van de Samsung DV80TA220AE

De Samsung DV80TA220AE is een warmtepompdroger met vochtigheidssensoren, waardoor je wasgoed nooit langer droogt dan nodig. Hierdoor blijven je favoriete kledingstukken langer mooi en fris. Met een vulgewicht van 8 kilogram is deze droger geschikt voor zowel normale ladingen als grotere ladingen, zoals beddengoed voor 2 of 3 personen. Met de 14 droogprogramma's van deze droger vind je altijd de juiste instellingen voor je kledingstukken. Of je nu je wollen truien of tenniskleding wilt drogen, deze droger zorgt voor de perfecte verzorging van je kleding. Bovendien is deze droger energiezuinig met een A+++ energielabel. Hierdoor bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst. Wil je het gedoe van het legen van de condensbak vermijden? Geen probleem! Deze droger wordt geleverd met een condensafvoerslang, waardoor het condenswater direct wegspoelt. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over een volle condensbak. Kortom, de Samsung DV80TA220AE is de ideale warmtepompdroger voor wie op zoek is naar gemak, energiezuinigheid en optimale verzorging van kleding.

Pluspunten
  • Het OptimalDry systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door middel van vochtigheidssensoren. Zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • De condensor reinigt zichzelf niet volledig, wat betekent dat er onderhoud nodig blijft.

Veelgestelde vragen over de Samsung DV80TA220AE

De Samsung DV80TA220AE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De Samsung DV80TA220AE heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung DV80TA220AE is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung DV80TA220AE is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung DV80TA220AE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor.

De Samsung DV80TA220AE heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung OptimalDry. 

De Samsung DV80TA220AE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung DV80TA220AE weegt 50 kg.