1. wasmachines
  2. Miele WSD 663 WCS TwinDos

Miele WSD 663 WCS TwinDos

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele WSD 663 WCS TwinDos op onze pagina.

Specificaties Miele WSD 663 WCS TwinDos

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Optisch

Merkspecifieke functies

Miele TwinDos, Miele voorstrijken

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

89 kg

Aansluitwaarde

2100 W

Omschrijving van de Miele WSD 663 WCS TwinDos

Met de Miele WSD 663 WCS TwinDos wordt wassen een fluitje van een cent. Deze wasmachine is uitgerust met 2 wasmiddelflacons die tijdens het wasproces de perfecte hoeveelheid wasmiddel aan je kleding toevoegen. Op deze manier bespaar je niet alleen wasmiddel, maar zorg je er ook voor dat je kleding langer mooi blijft. Bovendien kun je je eigen wasmiddel doseren door 2 navulbare reservoirs aan te schaffen en deze handmatig toe te voegen in de wasmiddellade. Voor het wassen van delicate kleding, zoals je favoriete wollen trui, biedt de Miele WSD 663 WCS TwinDos de CapDosing capsules. Deze capsules bevatten speciale wasmiddelen die perfect zijn afgestemd op verschillende stoffen. Zo weet je zeker dat je kleding de beste zorg krijgt. Daarnaast is deze wasmachine ook nog eens heel handig in gebruik. Met behulp van een app kun je het wasprogramma eenvoudig starten, zelfs als je niet thuis bent. Dit maakt het wassen nog efficiënter en bespaart je kostbare tijd. Kortom, de Miele WSD 663 WCS TwinDos is de ideale keuze voor huishoudens van 2 of 3 personen die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke wasmachine.

Pluspunten
  • Naast je eigen wasmiddel kun je CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen zoals wol of zijde beschermen. TwinDos doseert je wasmiddel automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met WiFiConn@ct kun je je wasmachine op afstand bedienen met je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Hebt geen PowerWash 2.0 om je wasgoed binnen 49 minuten schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Miele WSD 663 WCS TwinDos

De Miele WSD 663 WCS TwinDos heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele WSD 663 WCS TwinDos heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele WSD 663 WCS TwinDos is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele WSD 663 WCS TwinDos is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele WSD 663 WCS TwinDos heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatische wasmiddeldosering, Bediening via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Miele WSD 663 WCS TwinDos heeft de volgende merkspecifieke functies: Miele TwinDos, Miele voorstrijken. 

De Miele WSD 663 WCS TwinDos geeft een Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele WSD 663 WCS TwinDos weegt 89 kg.