1. wasmachines
  2. Whirlpool FFT M11 8X3B BE

Whirlpool FFT M11 8X3B BE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool FFT M11 8X3B BE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool FFT M11 8X3B BE

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool 6th SENSE

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,9 cm hoogte, 59,5 cm breedte, 64,9 cm diepte

Gewicht

44 kg

Aansluitwaarde

700 W

Omschrijving van de Whirlpool FFT M11 8X3B BE

Met de Whirlpool FFT M11 8X3B BE warmtepompdroger kunnen kleding en beddengoed van 2 of 3 personen langer meegaan, dankzij de geavanceerde 6th Sense technologie. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van sensoren die voortdurend de vochtigheid van het wasgoed meten, en past automatisch de programmaduur aan. Op deze manier stopt het programma vanzelf wanneer de was droog is, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook energie. Bovendien zorgt de SoftMove-functie ervoor dat je favoriete trui minder snel slijt. Deze slimme functie past de trommelbewegingen aan op het type wasgoed, waardoor er minder wrijving ontstaat. Hierdoor blijft je kleding langer mooi en gaat het langer mee. De Whirlpool FFT M11 8X3B BE warmtepompdroger is ook nog eens zeer energiezuinig, met een energieklasse A+++. Hierdoor kun je het wasgoed drogen met een lage droogtemperatuur, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op je energiekosten. In feite kun je tot wel € 154,- per jaar besparen. Met deze droger geniet je niet alleen van schone en droge kleding, maar ook van de voordelen van energie-efficiëntie en besparingen op de lange termijn.

Pluspunten
  • De sensoren van de 6th Sense passen de droogtijd aan op basis van de vochtigheid in de trommel. De droogtechnologie SoftMove stemt de bewegingen van de trommel af op het soort wasgoed. Met FreshCare+ draait je kleding na het drogen langzaam rond, waardoor je wasgoed tot wel 6 uur na het programma fris blijft.

Minpunten
  • De condensor heeft geen volledig zelfreinigend systeem, dus onderhoud blijft noodzakelijk. De meegeleverde drogerafvoerslang is vrij kort, dus je moet de machine dichtbij de afvoerpijp plaatsen of een langere slang kopen.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFT M11 8X3B BE

De Whirlpool FFT M11 8X3B BE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,9 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 64,9 cm

De Whirlpool FFT M11 8X3B BE heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool FFT M11 8X3B BE is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool FFT M11 8X3B BE is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool FFT M11 8X3B BE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Resttijdindicator, Startuitstel.

De Whirlpool FFT M11 8X3B BE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool 6th SENSE. 

De Whirlpool FFT M11 8X3B BE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool FFT M11 8X3B BE weegt 44 kg.