1. wasmachines
  2. Siemens WQ41G2M0FG

Siemens WQ41G2M0FG

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WQ41G2M0FG op onze pagina.

Specificaties Siemens WQ41G2M0FG

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens iSensoric

Energieklasse

A++

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,2 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 65,2 cm diepte

Gewicht

53,46 kg

Aansluitwaarde

625 W

Omschrijving van de Siemens WQ41G2M0FG

Met de Siemens WQ41G2M0FG warmtepomp droogkast heb je voldoende ruimte om grote ladingen beddengoed te drogen, dankzij het vulgewicht van 9 kilogram. Je kunt al je beddengoed, handdoeken en sportkleding in één keer drogen, waardoor je tijd bespaart. Bovendien is deze droogkast zeer energiezuinig met een energieklasse A++, waardoor je tot wel € 130,- per jaar kunt besparen op energiekosten. Maar dat is niet alles, want je bespaart ook op het kopen van nieuwe kleding. Met de AutoDry sensoren hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding te heet of te lang droogt. Dit zorgt ervoor dat je kleding langer meegaat, waardoor je favoriete outfit nog lang in goede staat blijft. Met het Super 40' programma kun je zelfs een aantal overhemden binnen 40 minuten drogen, zodat je er vanavond op je best uitziet voor dat etentje. Kortom, de Siemens WQ41G2M0FG warmtepomp droogkast biedt niet alleen voldoende ruimte en energiezuinigheid, maar zorgt er ook voor dat je kleding langer meegaat en je altijd stijlvol voor de dag komt.

Pluspunten
  • Het AutoDry systeem zorgt ervoor dat je kleding niet krimpt dankzij warmte- en vochtigheidssensoren. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken. Het droogt relatief stil met een geluidsniveau van slechts 64 decibel.

Minpunten
  • Heeft geen automatisch reinigende condensor die zelf tijdens het drogen wordt schoongespoeld. Beschikt niet over smartFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WQ41G2M0FG

De Siemens WQ41G2M0FG heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,2 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 65,2 cm

De Siemens WQ41G2M0FG heeft de energieklasse A++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WQ41G2M0FG is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WQ41G2M0FG is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WQ41G2M0FG heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor, Zelfreinigende condensor.

De Siemens WQ41G2M0FG heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens iSensoric. 

De Siemens WQ41G2M0FG geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WQ41G2M0FG weegt 53,46 kg.