1. wasmachines
 2. Siemens WU14UT20NL

Siemens WU14UT20NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WU14UT20NL op onze pagina.

Specificaties Siemens WU14UT20NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,5 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 59,9 cm diepte

Gewicht

72,5 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WU14UT20NL

De Siemens WU14UT20NL is een zeer energiezuinige wasmachine met een energieklasse A. Hierdoor bespaar je gemiddeld tot wel € 290,- gedurende de levensduur van het apparaat. De ruime trommel heeft een capaciteit van 8 kilogram, waardoor je zowel grote als kleine ladingen wasgoed kunt wassen. Met het handige touchscreen kun je kiezen uit maar liefst 15 verschillende wasprogramma's. Voor al je sportkleding en wandelbroeken is er een speciaal outdoorprogramma beschikbaar. Dit programma zorgt ervoor dat je kleding grondig wordt gereinigd en tegelijkertijd wordt beschermd. Heb je haast en wil je jouw favoriete blouse vanavond nog aan? Geen probleem! Met de varioSpeed functie kun je het wasprogramma verkorten, zodat je kleding snel klaar is. Een ander voordeel van de Siemens WU14UT20NL is de zelfreinigende wasmiddellade. Na elke wasbeurt spoelt deze automatisch schoon, waardoor er geen zeepresten achterblijven. Dit zorgt voor een optimale hygiëne en voorkomt dat je wasgoed vies wordt door achtergebleven zeepresten. Bovendien heeft deze wasmachine een geluidsniveau van slechts 72 decibel, waardoor je geen last hebt van harde geluiden. Je kunt het apparaat dus met een gerust hart naast je thuiswerkplek of in je slaapkamer plaatsen.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met varioSpeed was je tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. 2

  .

  De iSensoric sensoren passen het water- en energieverbruik aan op basis van hoe vuil je was is. 3

  .

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
 • Heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Siemens WU14UT20NL

De Siemens WU14UT20NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 59,9 cm

De Siemens WU14UT20NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WU14UT20NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WU14UT20NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WU14UT20NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WU14UT20NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric. 

De Siemens WU14UT20NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WU14UT20NL weegt 72,5 kg.