1. wasmachines
  2. Whirlpool FFS 7458 W EE

Whirlpool FFS 7458 W EE

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Whirlpool FFS 7458 W EE op onze pagina.

Specificaties Whirlpool FFS 7458 W EE

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Whirlpool FreshCare+

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,5 cm breedte, 63 cm diepte

Gewicht

68,2 kg

Aansluitwaarde

1850 W

Omschrijving van de Whirlpool FFS 7458 W EE

Met de Whirlpool FFS 7458 W EE kun je eenvoudig je favoriete overhemd opfrissen dankzij het korte snelprogramma. Dit programma is speciaal ontworpen om een klein aantal shirts of een broek te wassen, zodat je snel weer je outfit kunt aantrekken. De innovatieve 6th Sense technologie past elk wasprogramma automatisch aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook water en energie, terwijl je kleding langer mooi blijft. Heb je weinig tijd? Geen probleem! Met het Snel 30' programma kun je jouw was in slechts 30 minuten wassen. Dus zelfs als je haast hebt, hoef je je geen zorgen te maken. En als je de deur uit moet, zorgt de FreshCare+ technologie ervoor dat je was fris blijft tot wel 6 uur nadat het wasprogramma is voltooid. Deze innovatieve functie blaast stoom in de zachtjes ronddraaiende trommel, waardoor je kleding geen nare geurtjes opneemt wanneer de was klaar is. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd frisse en schone kleding hebt, zelfs als je even geen tijd hebt om het direct uit de wasmachine te halen.

Pluspunten
  • De beladingssensor van de 6th Sense past het wasprogramma aan op basis van de hoeveelheid en het soort wasgoed. Met trommelbewegingen houdt FreshCare+ je wasgoed tot 6 uur na afloop van het wasprogramma fris.

Minpunten
  • De wasmachine maakt veel lawaai tijdens het centrifugeren, met een geluidsniveau van 78 decibel. De wasmiddellade vereist onderhoud, aangezien het niet zelfreinigend is.

Veelgestelde vragen over de Whirlpool FFS 7458 W EE

De Whirlpool FFS 7458 W EE heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 63 cm

De Whirlpool FFS 7458 W EE heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Whirlpool FFS 7458 W EE is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Whirlpool FFS 7458 W EE is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Met de Whirlpool FFS 7458 W EE heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Whirlpool FFS 7458 W EE heeft de volgende merkspecifieke functies: Whirlpool FreshCare+. 

De Whirlpool FFS 7458 W EE geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Whirlpool FFS 7458 W EE weegt 68,2 kg.