1. wasmachines
  2. Miele WDD 131 WPS GuideLine

Miele WDD 131 WPS GuideLine

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Miele WDD 131 WPS GuideLine op onze pagina.

Specificaties Miele WDD 131 WPS GuideLine

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

86 kg

Aansluitwaarde

2400 W

Omschrijving van de Miele WDD 131 WPS GuideLine

Met de Miele WDD 131 WPS GuideLine was je moeiteloos zowel kleine als grote hoeveelheden wasgoed. Deze speciale Miele wasmachine is ontworpen voor slechtzienden en is uitgerust met een uniek display dat aanrakingen begeleidt door middel van voelbare stickers. Bovendien beschikt deze wasmachine over gesproken gebruiksaanwijzingen en maakt geluid tijdens het bedienen, waardoor hij voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Met een vulgewicht van 8 kilogram kun je niet alleen normale wasladingen, maar ook grotere hoeveelheden beddengoed voor 2 tot 3 personen wassen. De wasmachine biedt 8 verschillende programma's, zoals katoen, wol en overhemden. Daarnaast heeft de wasmachine een handig apart vakje in de wasmiddellade voor Miele CapDosing capsules. Deze capsules bevatten speciaal wasmiddel, bijvoorbeeld voor het reinigen van je favoriete wollen trui en zorgen ervoor dat deze langer mooi blijft. Houd er rekening mee dat het display alleen beschikbaar is in het Duits. Met de Miele WDD 131 WPS GuideLine ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke en efficiënte waservaring. Geniet van het gemak van het wassen van zowel kleine als grote ladingen wasgoed, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de gesproken gebruiksaanwijzingen en het begeleidende display. Deze Miele wasmachine maakt het wassen van je kleding en beddengoed eenvoudig en zorgt ervoor dat alles er fris en.

Pluspunten
  • Je kunt naast je eigen wasmiddel ook CapDosing wascapsules gebruiken, die stoffen zoals wol of zijde beschermen. Dankzij de braille sticker en gesproken aanwijzingen is de wasmachine ook geschikt voor mensen met een visuele beperking. De wasmachine is zeer zuinig en heeft energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen TwinDos om automatisch wasmiddel te doseren. Het display met programma's is in het Duits.

Veelgestelde vragen over de Miele WDD 131 WPS GuideLine

De Miele WDD 131 WPS GuideLine heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 63,6 cm

De Miele WDD 131 WPS GuideLine heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Miele WDD 131 WPS GuideLine is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Miele WDD 131 WPS GuideLine is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Miele WDD 131 WPS GuideLine heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Miele WDD 131 WPS GuideLine heeft de volgende merkspecifieke functies: . 

De Miele WDD 131 WPS GuideLine geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Miele WDD 131 WPS GuideLine weegt 86 kg.