1. wasmachines
  2. AEG LF62CS86 ProSense

AEG LF62CS86 ProSense

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG LF62CS86 ProSense op onze pagina.

Specificaties AEG LF62CS86 ProSense

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,7 cm hoogte, 59,6 cm breedte, 57,7 cm diepte

Gewicht

70,5 kg

Aansluitwaarde

2000 W

Omschrijving van de AEG LF62CS86 ProSense

Met de AEG LF62CS86 was je altijd zuinig, ook wanneer je de 8 kilogram ruime trommel niet volledig vult. De geavanceerde ProSense sensoren meten nauwkeurig de hoeveelheid wasgoed in de trommel en de wasmachine past automatisch de programmaduur aan. Hierdoor blijven je favoriete kledingstukken langer mooi en ben je verzekerd van een perfect schone was. Deze wasmachine heeft energieklasse A, wat betekent dat hij extra zuinig is en je jaarlijks bespaart op je energierekening. Bovendien zorgt de koolborstelloze motor voor minder trillingen en geluid tijdens het wassen, waardoor je ongestoord kunt genieten van je favoriete serie terwijl de wasmachine zijn werk doet. Met de keuze uit 10 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor wol, fijne was en zijde, kun je altijd de juiste instellingen vinden voor jouw specifieke kledingstukken. En dankzij de zelfreinigende wasmiddellade wordt het zeepbakje na elk wasprogramma automatisch doorgespoeld, waardoor je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het schoonmaken ervan. De AEG LF62CS86 ProSense is de ideale wasmachine voor wie op zoek is naar een efficiënte, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing voor het wassen van kleding.

Pluspunten
  • De beladingssensor van ProSense past de duur van het programma aan op basis van de hoeveelheid wasgoed. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Dankzij de zelfreinigende wasmiddellade heb je minder onderhoud nodig.

Minpunten
  • De stoomfunctie doodt bacteriën en allergenen, maar maakt het strijkwerk niet makkelijker.

Veelgestelde vragen over de AEG LF62CS86 ProSense

De AEG LF62CS86 ProSense heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 57,7 cm

De AEG LF62CS86 ProSense heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG LF62CS86 ProSense is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG LF62CS86 ProSense is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG LF62CS86 ProSense heeft de volgende gebruiksgemak opties: Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG LF62CS86 ProSense heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense. 

De AEG LF62CS86 ProSense geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG LF62CS86 ProSense weegt 70,5 kg.