1. wasmachines
 2. AEG L6FB586CBS ProSense

AEG L6FB586CBS ProSense

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG L6FB586CBS ProSense op onze pagina.

Specificaties AEG L6FB586CBS ProSense

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG ProSense

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Geëmailleerd metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 57,7 cm diepte

Gewicht

70,5 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de AEG L6FB586CBS ProSense

Met de AEG L6FB586CBS ProSense wasmachine bespaar je niet alleen energie, maar ook tijd en water. Deze wasmachine heeft een zuinige energieklasse, waardoor je minder energie verbruikt tijdens het wassen. Met een vulgewicht van 8 kilogram is er voldoende ruimte voor zowel normale als grotere wasbeurten. Zo kun je het beddengoed van 2 of 3 personen in één keer wassen, wat je tijd en moeite bespaart. Dankzij de ProSense technologie meet de wasmachine automatisch de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Hierdoor kan de wasmachine de programmaduur, het energieverbruik en het waterverbruik aanpassen op de lading. Dit zorgt ervoor dat je tijd bespaart en voorkomt verspilling bij het draaien van een kleine was. Daarnaast zorgt de koolborstelloze motor ervoor dat de wasmachine minder trillingen veroorzaakt, waardoor je een stillere en stabielere waservaring hebt. Met deze wasmachine kun je kiezen uit 10 verschillende wasprogramma's, waaronder speciale programma's voor wol, jeans en delicate kledingstukken. Op het digitale display kun je eenvoudig de gewenste temperatuur en het aantal toeren instellen, met een maximum van 1600 toeren. Kortom, de AEG L6FB586CBS ProSense is een energiezuinige, tijdbesparende en veelzijdige wasmachine waarmee je altijd de beste resultaten behaalt.

Pluspunten
 • 1

  .

  De ProSense-beladingssensor past de programmaduur aan op basis van de hoeveelheid was. 2

  .

  Zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse B. 3

  .

  Met een ruime trommelinhoud van 8 kilogram kun je in één keer meer wasgoed doen.

Minpunten
 • Heeft geen stoomfunctie om strijken te vergemakkelijken. De wasmiddellade reinigt zichzelf niet, dus onderhoud is vereist.

Veelgestelde vragen over de AEG L6FB586CBS ProSense

De AEG L6FB586CBS ProSense heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 57,7 cm

De AEG L6FB586CBS ProSense heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG L6FB586CBS ProSense is gemaakt van Geëmailleerd metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG L6FB586CBS ProSense is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG L6FB586CBS ProSense heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, [Beladingssensor].

De AEG L6FB586CBS ProSense heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG ProSense. 

De AEG L6FB586CBS ProSense geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG L6FB586CBS ProSense weegt 70,5 kg.