1. wasmachines
  2. AEG LR86CB86 PowerCare

AEG LR86CB86 PowerCare

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze AEG LR86CB86 PowerCare op onze pagina.

Specificaties AEG LR86CB86 PowerCare

Gebruiksgemak

Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

AEG PowerCare, AEG ProSense, AEG ProSteam

Energieklasse

A-20%

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,7 cm hoogte, 59,7 cm breedte, 66 cm diepte

Gewicht

78,5 kg

Aansluitwaarde

2200 W

Omschrijving van de AEG LR86CB86 PowerCare

De AEG LR86CB86 PowerCare (8000 serie) is de perfecte keuze voor het grondig reinigen van 8 kilogram wasgoed. Dankzij het geavanceerde PowerCare systeem wordt het wasmiddel gelijkmatig over het wasgoed verdeeld, zodat zelfs hardnekkige vlekken worden verwijderd, zelfs op lage temperaturen. Hierdoor bespaar je niet alleen energie, maar blijft je kleding ook langer mooi. Deze wasmachine biedt voldoende ruimte voor kleine en grote wasjes, ideaal voor huishoudens van 2 of 3 personen. Met de 'PowerClean 59 min' functie kun je zelfs een halfvolle trommel binnen één uur grondig reinigen, ideaal voor drukke dagen. Dankzij de energieklasse A-20% ben je verzekerd van een zeer energiezuinige wasbeurt, waardoor je tot wel € 360,- kunt besparen over de levensduur van de machine. Naast de uitstekende wasprestaties biedt de AEG LR86CB86 PowerCare ook extra gemak. Met de stoomfunctie kun je kreukels verminderen, waardoor je minder tijd kwijt bent aan strijken. Vooral overhemden zien er na een stoombeurt weer glad en representatief uit. Daarnaast heeft deze wasmachine een hoge centrifugesnelheid van 1.600 toeren, waardoor je beddengoed droger uit de trommel komt. Kortom, de AEG LR86CB86 PowerCare is de perfecte wasmachine voor een grondige en energiezuinige waservaring, gecombineerd.

Pluspunten
  • Dankzij het PowerCare systeem heb je een nog schonere was, omdat de zeep zich gelijkmatig verspreidt. Met de stoomfunctie van ProSteam vernieuw je jouw kleding en vermindert het strijkwerk. Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A-20%.

Minpunten
  • Heeft geen AbsoluteCare-technologie om water te verzachten met zout en de kleur van je was beter te behouden.

Veelgestelde vragen over de AEG LR86CB86 PowerCare

De AEG LR86CB86 PowerCare heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 66 cm

De AEG LR86CB86 PowerCare heeft de energieklasse A-20%. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de AEG LR86CB86 PowerCare is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze AEG LR86CB86 PowerCare is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de AEG LR86CB86 PowerCare heeft de volgende gebruiksgemak opties: Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De AEG LR86CB86 PowerCare heeft de volgende merkspecifieke functies: AEG PowerCare, AEG ProSense, AEG ProSteam. 

De AEG LR86CB86 PowerCare geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De AEG LR86CB86 PowerCare weegt 78,5 kg.