1. wasmachines
  2. Bosch WAJ28020NL

Bosch WAJ28020NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Bosch WAJ28020NL op onze pagina.

Specificaties Bosch WAJ28020NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect

Energieklasse

B

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 58,4 cm diepte

Gewicht

68,1 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Bosch WAJ28020NL

Met de Bosch WAJ28020NL was je niet alleen snel, maar ook energiezuinig kleine ladingen wasgoed. Dankzij de SpeedPerfect functie wordt de wastijd met maar liefst 65% verkort, zodat je altijd op tijd klaar bent voor je volgende avontuur. Bovendien past de beladingssensor het verbruik automatisch aan op de hoeveelheid was, waardoor je zowel water als energie bespaart. Met een energieklasse B kun je zelfs tot wel € 230,- aan energiekosten besparen gedurende de levensduur van de machine. Deze wasmachine beschikt over 15 verschillende wasprogramma's, zodat je altijd de juiste instelling kunt kiezen voor je favoriete kledingstukken. Of je nu delicate zijden items of wollen truien wilt wassen, met de Bosch WAJ28020NL blijft je kleding lang mooi en goed verzorgd. Daarnaast is er ook een speciaal programma genaamd Hygiene Plus, perfect voor mensen met allergieën voor dierenharen of pollen. Dit programma voegt een extra spoelbeurt toe en wast op een hoge temperatuur, waardoor je minder last hebt van huidirritaties. Met de Bosch WAJ28020NL geniet je van de perfecte combinatie van snelheid, efficiëntie en zorg voor je kleding. Of je nu op zoek bent naar een wasmachine om je dagelijkse was te doen of om je favoriete delicate kledingstukken te verzorgen, deze machine biedt alles wat je nodig hebt. Haal hem vandaag nog in huis en ervaar de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van Bosch!

Pluspunten
  • Met het Hygiene Plus programma worden dierenharen en pollen uit je kleding verwijderd door de hogere temperatuur, waardoor je minder last hebt van jeuk. Met SpeedPerfect was je tot wel 65% sneller met hetzelfde wasresultaat. Deze wasmachine is zeer zuinig met energieklasse B.

Minpunten
  • Heeft geen i-DOS-functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Heeft geen Iron Assist-functie om kreukels te verminderen met stoom.

Veelgestelde vragen over de Bosch WAJ28020NL

De Bosch WAJ28020NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 58,4 cm

De Bosch WAJ28020NL heeft de energieklasse B. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Bosch WAJ28020NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Bosch WAJ28020NL is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Bosch WAJ28020NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Bosch WAJ28020NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Bosch HygienePlus, Bosch SpeedPerfect. 

De Bosch WAJ28020NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Bosch WAJ28020NL weegt 68,1 kg.