1. wasmachines
  2. Siemens WG44G207NL

Siemens WG44G207NL

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Siemens WG44G207NL op onze pagina.

Specificaties Siemens WG44G207NL

Gebruiksgemak

Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor]

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric

Energieklasse

A

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

84,8 cm hoogte, 59,8 cm breedte, 63,6 cm diepte

Gewicht

76,3 kg

Aansluitwaarde

2300 W

Omschrijving van de Siemens WG44G207NL

De Siemens WG44G207NL is de perfecte wasmachine voor een extra stille waservaring. Dankzij de koolborstelloze iQdrive motor produceert deze machine slechts een geluidsniveau van maximaal 70 decibel, waardoor je minder last hebt van lawaai. Dit betekent dat je de wasmachine kunt laten draaien terwijl je thuis aan het werk bent of terwijl je slaapt, zonder dat het storend is. Naast de stille werking is de Siemens WG44G207NL ook nog eens zeer energiezuinig. Met een energieklasse A bespaar je over de levensduur van de machine tot wel € 290,- op je energiekosten. Dit maakt deze wasmachine niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met een vulgewicht van 9 kilogram is deze wasmachine geschikt voor zowel grote als kleine huishoudens. Je hebt voldoende ruimte om dekbedovertrekken, badlakens en andere grote items te wassen. En dankzij de AquaStop waterbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken over eventuele lekkages. Het elektronische ventiel sluit de watertoevoer automatisch af bij een lekkage en de dubbelwandige slang vangt het water op, zodat je vloer beschermd blijft, zelfs als de buitenslang zou knappen. Met de Siemens WG44G207NL geniet je niet alleen van een stille en energiezuinige waservaring, maar ook van extra gemak en gemoedsrust dankzij de handige functies en beveiligingen.

Pluspunten
  • Dankzij AquaStop waterbeveiliging ben je extra beschermd tegen lekkage. Met varioSpeed was je tot 60% sneller met hetzelfde resultaat. Deze wasmachine is zeer zuinig met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Je bedient de wasmachine niet met behulp van een app.

Veelgestelde vragen over de Siemens WG44G207NL

De Siemens WG44G207NL heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 84,8 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 63,6 cm

De Siemens WG44G207NL heeft de energieklasse A. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Siemens WG44G207NL is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Siemens WG44G207NL is van Topklasse bouwkwaliteit.

Met de Siemens WG44G207NL heeft de volgende gebruiksgemak opties: Automatisch uitschakelen, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Zelfreinigende wasmiddellade, [Beladingssensor].

De Siemens WG44G207NL heeft de volgende merkspecifieke functies: Siemens VarioSpeed, Siemens iSensoric. 

De Siemens WG44G207NL geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Siemens WG44G207NL weegt 76,3 kg.