1. wasmachines
  2. Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke

Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke

5/5

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk slimme apparaten in huis te gebruiken en duurzaam te leven, dan wil je ook een wasmachine of wasmachine/droger combinatie die energiezuinig is. Ontdek alle specificaties van deze Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke op onze pagina.

Specificaties Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor

Type eindsignaal

Akoestisch, Optisch

Merkspecifieke functies

Samsung AI Wash, Samsung Air Wash, Samsung Hygiene Care, Samsung OptimalDry, Samsung SuperSpeed

Energieklasse

A+++

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal behuizing

Metaal

Materiaal trommel

RVS

Afmetingen

85 cm hoogte, 60 cm breedte, 69,5 cm diepte

Gewicht

52,5 kg

Aansluitwaarde

900 W

Omschrijving van de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke

Met de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke wasdroger kun je moeiteloos grote hoeveelheden beddengoed in één keer drogen. Deze droger uit de 9000 serie van Samsung biedt ruimte voor maar liefst 9 kilogram wasgoed, waardoor je zonder moeite al je kleding van de hele week in één keer kunt drogen. Het strakke en moderne ontwerp, gecombineerd met het digitale display, geeft deze droger een minimalistische uitstraling die perfect past in elke moderne woning. Maar dat is niet alles! Deze slimme droger is uitgerust met AI Dry technologie, waardoor je kleding altijd optimaal beschermd wordt tijdens het droogproces. De droger past automatisch de droogtemperatuur en -tijd aan op basis van de specifieke lading, zodat je kleding altijd de juiste behandeling krijgt. Wil je snel een paar kledingstukken drogen? Met het SuperSpeed programma kun je 3 kilogram wasgoed drogen in slechts 81 minuten. En als je je gedragen blouses wilt opfrissen met lucht, dan kun je gebruik maken van het handige AirWash programma. Wat het nog beter maakt, is dat deze droger ook rekening houdt met geluidsoverlast. Met de Silent Dry functie kun je de droger 's nachts gebruiken zonder dat je last hebt van storende geluiden. Kortom, de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke wasdroger biedt niet alleen uitstekende droogprestaties, maar ook een strak design en handige functies die het drogen van je kleding een st.

Pluspunten
  • Met AI Control technologie kun je je wasdroger bedienen met je smartphone en past het droogprogramma zich aan op het wasprogramma. Met het Super Speed programma kun je een halfvolle trommel drogen in slechts 81 minuten. Dankzij het Silent Dry ontwerp kun je extra stil drogen, zodat je zelfs 's nachts een was kunt draaien.

Minpunten
  • De condensor reinigt zich niet volledig automatisch, wat betekent dat er onderhoud nodig is.

Veelgestelde vragen over de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke

De Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 69,5 cm

De Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke heeft de energieklasse A+++. Dit is een zeer zuinig apparaat.

De behuizing van de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke is gemaakt van Metaal en de trommel is gemaakt van RVS. Deze Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Met de Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke heeft de volgende gebruiksgemak opties: Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Vochtigheidssensor.

De Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke heeft de volgende merkspecifieke functies: Samsung AI Wash, Samsung Air Wash, Samsung Hygiene Care, Samsung OptimalDry, Samsung SuperSpeed. 

De Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke geeft een Akoestisch, Optisch as het wasprogramma is afgerond. 

De Samsung DV90BB9445GMS2 Bespoke weegt 52,5 kg.